Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze sie wypowiedziec

Czy po porodzie przez kilka pierwszych miesiecy odstawiliscie meza na bok?

Polecane posty

to normalne, ze sie odstawia faceta, poswieca cala uwage malutkiemu dziecku? Mam na mysli spanie w pokoju dziecka, prawie zero seksu, takie oddalanie sie. Prosze wypowiedzcie sie jak u was bylo?

Gość u nas n a szczescie tylko lekk
niestety tak bylo.male dziecko pochłania mame,zwlaszca jak tatus nie chce sie zaangazowac,to niejako na wlasne zyczenie jest spychany na 2 plan.my spalismy zawsze w jednym pokoju tzn wszyscy razem

Gość .,.,.,.....,,,,,,,....,,,,,,
Nie, dla mnie to nie jest normalne. Prowokujesz, czy pytasz powaznie? Spalam z mezem-dziecko w lozeczku od urodzenia spalo. Seks-od razu po zakonczeniu pologu. Dziecko bylo wspolne, wspolnie sie nim zajmowalismy, obowiazki w domu tez dzielimy. bliskosc byla i jest-bo niby co ma do tego dziecko? czy nie jest ono dopelnieniem milosci?

Gość weź się ogarnij ty powyzej
nie, my wposlnie zajmowalismy sie dzieckiem, maz w ciagu dnia wpadał podczas pracy na jakies 2-3h,zebym mogla cos zrobic, po pracy tez zajmowal się dzieckiem takze nie bylam przemęczona, był i seks i czas dla nas

Gość .,.,.,.....,,,,,,,....,,,,,,
Spotkalam sie tez z mamuskami, ktore w zajmowaniu sie dzieckiem byly alfa i omega i specjalnie mezow odstawialy na 2 plan, bo wg nich maz nie zajalby sie tak dobrze dzieckiem, jak one.

ja pytam powaznie, bo mi sie kolega zalil, ze u niego tak jest w malzenstwie i ja go pocieszalam, ze to pewnie tak tylko na poczatku. Dlatego pytam czy mialam racje

Gość ooooo jestem jaka jestem
seks z mężem równo przed końcem 6 tyg połogu, może i wcześniej bym się skusiła, ale niestety byłam nacinana i rana się dość długo goiła, dziecko spało z nami w pokoju i dalej śpi, najpierw w wózku a teraz w łóżeczku, więc nie ma opcji, żebym zostawiła męża i poszła spać z dzieckiem do innego pokoju.

nie wyobrazam sobie odstawic meza na drugi plan zwlaszcza ze przez pierwszy mies wzial specjalnie urlop i mi pomagal bardzo duzo zwlaszcza ze bylam po cc wiec tydzien to meka :D wstawal w nocy przynosil na karmienie i przebranie i odnosil :) teraz niunio ma 17 mies ale dalej spi z nami i nie dla tego ze nie da sie odzzwyczaic ale tak zdecydowalismy oboje i spi po srodku :) seks wcale nie cierpi bo sa podlogi pralki wanny :D i chyba pierwszy seks po porodzie byl z mies lub poltora po :)

Gość Że co???
Ciekawe jak bym sobie dała radę, jakbym odstawiła męża na KILKA MIESIĘCY po porodzie... Dziecka sobie palcem nie zrobiłam i tatuś też powinien się angażować od samego początku. Niech wie czym to pachnie. A co do spania czy seksu to w ogóle tego nie rozumiem. Tak tutaj niekiedy się pisze, jakby tylko facet miał potrzeby, a babka to już nie...

Kolega sie zalil, ze zona owszem dopuszcza go do pomocy przy dziecku ale kompletnie nie chce sie z nim kochac, spi z dzieckiem, a gdy chcial ostatnio z nia film obejrzec to powiedziala, ze nie ma ochoty na bzdury. I narzekal ze ciagle tylko lezy i karmi dziecko. A jak ja zaprosil na dzien kobiet na kolacje to sie oburzyla, ze co z dzieckiem, bo ona obcemu nie zostawi. A dziecko mialo z jego siostra zostac. Troche dziwnie sie czuje jak mi tak to wszystko mowie, no ale co mam mowic? Pocieszam go, ze tak jestes na poczatku.