Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenacafe

obrzydzaja mnie takie baby karmiace cycem

Polecane posty

Gość elenacafe

obrzydzaja mnie baby karmiace na ulicy dziecko ochydnym wielkim sutem czarnym cyc caly w rozstepach zygac sie chce!!!!!!!!!!!!!!

Gość weź się ogarnij ty powyzej
nie jest to fajny widok, ale dziecko jesc musi:P

Gość elenacafe
niech to robi gdzie indziej albo niech wychodzi na spacer z nakarmionym dzieckiem

Tak samo, jak człowiek musi wydalać, a żeby spłodzić potomka musi kopulować. Co nie znaczy, że mamy te czynności wykonywać publicznie, prawda? Można zasłonić pierś chustką, można karmić na uboczu. Bo sama przyznaję, że widok kobiety karmiącej piersią na widoku nie należy do estetycznych.

Gość ooooo jestem jaka jestem
ja się jeszcze nie spotkałam, żeby jakaś kobieta karmiła cycem na ulicy :p

Gość weź się ogarnij ty powyzej
ja tam nie mam nic ani do seksu na lawce w parku ani do karmienia:P wisi mi to, przechodze obok i nie przygladam się:D

Gość hmmmmmm ????
to nie patrz :)

Gość elenacafe
nie patrze specjalnie nie chca mi sie looknie a w parkach czy w galeriach chandlowych tp czesty widok a unikac tych miejsc nie mam zamiaru ze wzgledu na te maciory

Gość oj tammmm przesadzasz
to nie patrz w czym problem?

Gość Hmm.,.
A mnie obrzydza jak ktoś pisze chandlowa zamiast handlowa. Ile masz lat?9? A co do tematu to w życiu nie widziałam by ktos karmił piersią w miejscu publicznym.

Gość uyt
maciory obrzydliwe zapuszczone krowy z tlustymi klakami

Gość jest minus 5 stopni
a ty widzisz baby karmiące na ULICY czarnym cycem? Może ty gdzieś w Afryce mieszkasz? ;)

Pozdrowienia dla debila, który założył topic. A niby twoja matka czym cię karmiła? Jak się nie podoba to nie patrz. Swoją drogą to dziwne, bo większość osób nigdy nie miała takiej przygody. Widocznie mieszkasz w ...

Obrzydliwe jest też jak ktoś pisze żygać zamiast rzygać :P I gdzie Wy ciągle te karmiące widzicie? A nawet jak siedzi i sobie karmi to nie trzeba wlepiać wzroku tylko przejść są gorsze rzeczy a taka kolej rzeczy, że małe dziecko musi zjeść tu i teraz. Ja karmiłam mm i nosiłam flachę ze sobą a te co karmią piersią noszą piersi ze sobą, życie. I też nie mam nic przeciwko seksowi, jak ktoś ma chęć nawet w parku to cóż... myj się kobieto, myj - nie znasz dnia ani godziny :D

Gość dupciastaa
szmaty obrzydliwe zapuszczone maciory z tlustymi klakami zakrywajcie te ochydne dojce

Gość tfduyiu
hehe

Gość mamka karmiaca
a co mnie obchodzą takie szumowiny jak wy? Nie podoba wam się widok cyca, to nie patrzcie, a ja sobie wywalam cyca w każdym momencie w którym syn chce jeść i mam gdzieś innych. Cóż, jeden zje snickersa, inny przegryzie paluszki, a mój roczniak ssie pierś :D

qrwa zaczynają mnie obrzydzać takie tematy ile można tołkowac to samo wieczne prowo żeby spowodować kłótnie na kafe

Gość Normalna osoba popatrzy
dyskretnie i nie odczuje bólu z tego powodu bo jest zdrowa psychicznie, natomiast taka jak autorka musi z tym fantem wleźć na kafe bo inaczej jej pusta pała nie wytrzymałaby ciśnienia gdyby się ze swoim "obrzydzeniem" nie podzieliła. Sama karmię butelką (to też jest na kafe obrzydliwe przecież) ale nie jestem aż tak chorobliwie obrzydliwa, cóż może pijak lejący pod krzakiem w gołym zwisem mnie obrzydzi ale nie pomyślałam tak nigdy o kobiecie karmiącej.

Gość Mój były chłopak zawsze mówił
że cycki są by sterczeć a nie wisieć albo utonąć w ustach niemowlaka i miał jeszcze wiele innych super teorii dlatego go rzuciłam bo było stuknięty i nieludzki , autorka też wydaje mi się taką stukniętą osobą i żeby się z tą swoją obrzydliwością nie zesrała czasem publicznie bo na to się zanosi i już teraz od niej śmierdzi (póki co głupotą).

Gość do mamki sramki
a chooy to kogo obchodzi co ssie i co żre twoj obsrany bachor! ulica czy park to miejsce publiczne i ja nie zycze sobie ogladac twoich krowich wymion! tępie takie raszple i zawsze skutkuje!

Gość chaaaaaaaaaaaamra
A ja sie zgodze-nie lubie widziec, gdy jakas matka karmi cycem. Sama uwazam, ze moje piersi, moja sprawa i na szczescie mialam problemy z karmieniem, bo jak polog minal, to mnie obrzydzaly moje mleczne piersi, nie lubilam, gdy maz je dotykal i on tez sie z tym dziwnie czul-mielismy straszne opory-bo mleczne cycki kojarzyly nam sie z dzieckiem tylko, byly aseksualne. Tak wiec skonczylam karmienie po 7 tygodniach.

Gość nieidealna mama
dziwne jesteście, a kto wam kaze gapic sie na cycki jakies babki, ja dosc czesto widze w Galerii na ławce karmiące mamy, przechodzę obok i tyle:o

Gość Głupie babska
To do Włoch czy Chorwacji nie macie po co jechac.tam pół plaży z wymionami jak to nazywacie leży

Gość super laska nie mlaska
dobrze napislas, bo to prawda, a ja tez zawsze opalam się z cycami na wierzchu:D

Gość hujko09
to nie patrz.