Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaciekawiona123

laser Mosaic - laser frakcyjny usuwanie blizn w Łodzi Boroń

Polecane posty

Bylam ma zabiegu laser Mosaic w łodzi usuwałam sobie blizne po cesarskim cięciu i przyznam, że jestem bardzo zadowolona, blizny prawie w ogóle juz nie widać. Chce się do nich wybrać na zabieg na twarz bo mam blizny po trądziku czy któras robiła sobie ten zabieg? Dajcie znać bo maja tam teraz promocje i bym się wybrała, ale boje sie czy to boli i czy sa jakieś rezultaty??? PILNE

Gość Klientka po zabiegu
Jestem po 3 zabiegach Mosaica, robiłam sobie bliźnie tarczycy też w salonie Boroń jestem pod wrażeniem efektu, prawie już nic nie widać i przyznam, że wyraźny efekt tak naprawdę nastąpił jak już zapomniałam, że zabieg wykonywałem. Mam wrażenie, ze efek najlepiej było widać po okół 5 miesiącach od ostatniego zabiegu. Przed decyzją zastanawiałam się, czy może byłby lepszy CO2, ale cieszę się, że wybrałam Mosaica..

Gość emiteczka
Siostra robiła laser w http://www.laserdelux.pl/lodz/usuwanie-blizn/ . Mówiła, że to wcale nie boli, jedynie można poczuć takie delikatne "ukąszenia". Zabieg daje niezłe efekty. Skóra jest o wiele lepsza po tym zabiegu.