Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tr544rr

Czemu wszyscy tak się podniecacie konklawe?

Polecane posty

Gość tr544rr

Nie rozumiem tego tym bardziej, że większość osób na forum jest niewierzących.

Gość katolicki
Bo jestem katolikiem wiec mnie to interesuje. A Ci niewierzacy to szkoda gadac. Niech sobie beda ateistami, ale neich nie obrazaja innych.

Gość tr544rr
ciągle jakieś tematy o Bogu a tam mnóstwo opinii, że nie wierzą, że kościół ble itp. A konklawe się interesują, ciągle jakieś nowe tematy, nie rozumiem tego.

Gość wasgejtap
ja tam puszczam biały dym od rana i nie mam konklawe:P

Gość katolicki
Dzieki kosciolowi ludzie w ogole chca miec dzieci i zakladac rodziny, wchodzic w zwiazki malzenskie. To jest tez bardzo dobre dla panstwa i narodu. Kazda religia dazy tez do pokoju na swiecie i dobra. Ci tzw. ateisci niech lepiej popatrza na siebie i na to jakimi sa ludzmi i co soba reprezentuja.

Gość no to sobie abp Michalik
obstawiłem u bukmachera, że będzie muzina papieżem i sie podniecam.

Gość jolka prawdziwa
ty katolicki chyba czapusia ci czaszkę ciśnie ludzie powinni zakładać rodzinę bo się kochają a nie dzięki kościołowi tępa dzido :O

Gość katolicki
Tak to jest jak sie czyta nie ze zrozumieniem. katolicy duzo bardziej daza do tego, zeby zakladac rodziny i wchodzic w zwiazki malzenskie.

Gość katolicki
Budowac pelna rodzine a nie jakas na pol gwizdka.

Gość ddfgfgghghj
tez tego nie rozumiem, tak sie tym jara tv a jednoczesnie wszyscy pieprza sie bez slubu, mieszkaja na kocia łapę i chwalą zwiazki partnerskie

Gość walentyna tiereszkowa
Kazda religia dazy tez do pokoju na swiecie i dobra. Większej głupoty jak żyje nie słyszałam. A o wyprawach krzyżowych wiesz coś, a o paleniu na stosie? A o zamachach terrorystycznych nawiedzonym muzulmanów w imię religii? To religie budzą zło.

Gość jolka prawdziwa
no właśnie pełną rodzinę której naczelnym lepiszczem jest miłość ,kościół dzisiaj nic nie znaczy bo księża strzelili sobie w kolana

Gość no to sobie abp Michalik
idź chłopie na sesję do psychiatry, boś za młodu był gwałcony i molestowany przez księdza dobrodzieja i teraz przerzuty na rozumienie świata, katolu obesrany

Gość katolicki
Nie iwemczy tak wszyscy. U mnie w rodzinie wieszkosc osob jest po slubie koscielnym. Moja rodzina w wiekszosci mieszka w duzym miescie. Media moim zdaniem mocno rozdmuchaly ta kwestie zwiazkow partnerskich. Polska to nie Francja.

Gość katolicki
Ja nie wierze w ksiedza, ale w swoja religie i w Boga. Nie wiem co Ty masz za problemy.

Gość jolka prawdziwa
siedzi taki w sukience w czarnym kiosku a jak młoda laska z grzechów się spowiada to ręka pod kieckę i jedzie na ręcznym unosząc oczy w górę ,że niby z szefem gada:D

Gość jolka prawdziwa
i odnośnie związków ,u mnie w rodzinie też wszyscy mają ślub kościelny ale np mój syn żyje z dziewczyną bez ślubu już 7 lat i ja im się nie wtrącam jak zapragną przyjąć sakrament to to zrobią a takie bo musisz nie ma mocy przed Bogiem i jeszcze jedno jak ktoś musi brać ślub żeby żyć według zasad a mówimy tu o zwykłej moralności to jest kompletnym zerem jako człowiek

Gość katolicki
Sa bardzo fajni duszpasterze. Tacy z powolaniem. Nie jest sie skazanym tylko na jednego ksiedza.

Gość BRAWO RZĄD!
Parlament Europejski przyjął rezolucję dotyczącą budżetu UE na lata 2014-2020, w której odrzucił porozumienie wynegocjowane przez szefów państw i rządów na szczycie w Brukseli w lutym.

Gość katolicki
Dla mnie decyzja o slubie koscielnym jest bardzo powazna. Na cale zycie. Tak jak powazne jest skladanie przysiegi przed Bogiem. Na pewno nic nie mozna robic na sile.

Gość katolicki
Ale oczywiscie bardzo chcialbym spotkac w swoim zyciu taka osobe, ktora bym bardzo mocno kochal i chcial w ten sposob przypieczetowac ta milosc.

Gość katolicki
I jest wybrany papiez :))))))))))

Gość redfcregv
Już wyjaśniam. Zaznaczam, że jestem katoliczką, ale myślącą. To podniecanie jest dowodem zblazowania mózgu większości społeczeństwa przez media, tzn. media podsycają temat żeby była oglądalność a te zblazowane mózgi to chwytają i się podniecają. Tak samo rozdmuchują afery i wśród jełopów wrze.

Gość drtdctgcv
up