Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konefka.

co ma duzo kalorii?? :D

Polecane posty

podajcie przyklady bo musze przytyc bo juz mnie to wnerwia jak kazdy gada ze wygladam jak anorektyczka :O jem codziennie duze chipsy, pije cole a i tak to nic nie daje ;/

Gość viperaii2
konefka chodz na showupa

Gość jummyyyyyy
jedz duzo bulek

Gość nierozumiemtego
nie rozumiem ludzi, ktorzy nie chca byc szczupli. serio. moze dlatego,ze jestem anorektyczka,ale jak nie bylam, to tez chcialam byc jak najchudsza. nie tyj!

ale ktore kluchy bo wpisalam w googlach i wyskoczylo pare np Kluchy połom bite Kluchy slaskie Szare kluchy

ale ja nie chce przytyc nie wiadomo jak tylko troche, zeby lepiej wygladac bo teraz spodnie w ktorych fajnie wygladalam jeszcze niedawno wisza na mnie i wyglada to do dupy :O i jeszcze kazdy mi pieprzy ze co tak schudlam i wygladam jak szkielet

Gość nierozumiemtego
ja tam lubie wygladac jak szkielet i lubie tez, gdy spodnie, ktore niedawno byly dobre, wisza mi na tylku, wiec w dalszym ciagu nie umiem tego pojac :( niewazne, nie powinnam sie wypowiac w takich temetach.

Chipsy i Cola to zła droga. Jedz 5-6 posiłków dziennie. Dużo nabiału, więc jak chcesz przytyć to mleko 3.2%, twaróg pełnotłusty, etc. Dużo mięsa, polecam tłuste ryby, jakaś wieprzownika tez nie zaszkodzi. Orzeszki, słonedcznik, suszone owoce Piwko też można wieczorem wypić

Gość wdccfdd
jedz codziennie płatki owsiane

to Ty musisz miec cos w psychika nie tak skoro lubisz wygladac jak szkielet, sorry :D

o kurde mleka nie znosze to samo twarogu :O wiec chyba nie dam rady sie az tak poswiecic :O piwa pije duzo praktycznie co weekend w pt i sobote ale to tak zeby sie upic

haha az sobie weszlam ja zobaczyc :D NOI WLASNIE NIECH TO BEDZIE DOWOD ZE TO NIE JA JESTEM !!

to zalezy jakie noi tez nie w duzych ilosciach bo potem mi niedobrze sie robi...lubie np skrzydelka z kurczaka mniam :D

zbadaj sobie tarczyce i dlatego ciezko jest schudnac lub przytyc i jezeli masz nad czynnosc to ciezko bedzie ci przytyc

Gość pij codziennie alkohol
pij tlusta smietane zamiast jogurtow, mieszaj ta smietane z owocami mrozonymi+ cukier, jedz sosy zageszczane smietana i maka, slodycze, dolewaj oliwy do zup i wszystkiego co mozna, pij sok pomidorowy mieszany z oliwa z olivek + pieprz, sol, oregano, bulki biale z majonezem, paczki sa strasznie tluczace- moze to? faworki smazone na oleju? tluste ryby frytowane w oleju, frytki z majonezem oczywiscie

kurde poczytalam o tej tarczycy i niektore objawy sie zgadzaja moze faktycznie ja to mam?? pij codziennie alkohol - dzieki za rady, napewno skorzystam :)

Gość Marta,23
to nie jest tak hop siup...zmienie dietę na bardziej kaloryczną,poleze czesciej i napeno przytyję! niestety nie jest tak (napewno ni eu kadego) .Baaa....ta zła dieta moze naet odbic sie bardzo niekrozystnie na zdrowiu...Np.doporwadzic do cukrzycy,czy chorob jelita jesli jest tlusto. NIEKTORZY LUDZIE JAK JA....MAJA WRODZONĄ CHUDZIELSTWOSC:) TO jest w genach chyab czy co....ta niby bardzo dobra przemiana materii... Zawsze bylam bardzo chuda...za chuda...tez probowalam roznych bomb,ZLEGO ZARCIA..JADLAM tylko fastfudy,1 czekoladę dziennie,kole,pączki itp... I co? w efekcie chodizlam robic kupę 3 razy dziennie..ale nie przytlam ani grama na przestrzeni 10 lat :(((( Za to moje kuznki doskonale mogą kierowac swoją waggą...Po swietach tyją....potem zrzucają...w zimie tyja,na wosne zrzucają i tak sie tym cigle "bawią"... Na mnie nie dzialaja zadne placki,bigosy,wypieki,tluste sery....nic mi nie idzie w boczki,ani w kosciste rece czy nogi.Wszsytko trawi sie w 2 godziny i idzie do kibla.:(((( Ty jesli jestes chuda i malo jesz to twoj orgaznizm moze doznac szoku na restrykcyjną zmianę diety na tlustszą.SProbuj sobie pomalu wdrazac takie menu na miesiac i zobaczysz jak to znosisz ,czy twoj orgaznizm to chlonie w dobrą czy zlą stronę.(ZAAdnych kupnych slodyczy,zeby nie miec robali czy cukrzycy). Regularne i czesto posilki (5 lub 6) ,o stalych porach. Na sniadanie 4 kanapki z tłustym twarogiem,albo tlustą kielbasą....pelnotluste nabialy,jajeczica z 5-8 jaj z calymi dodatkami bekonem cebula itp.....Na obiad zawsze cos z makaronem ..Codzeiennie powinas jesc makaron...w roznej posatci.I czesto produkty mączne...WSzelkie nalesniki,placki ziemniaczene ,piergi cZY PZYZY, aha....bananów baaardzo duzo...rano,w poludnie,po poludniu...Sa bardzo kaloryczne.Czesto jakies salatki (misz masz-to co masz w lodowce,duuzo majonezu,smietany itp). A ze slodyczy i "uzywek" to tylko te bez kakao...co syci a nie zamula-rozne Chypsy,plauszki,precle,pączki,oponki...suche ciastka. Smazone rzeczy z umiarem....ale tak co 3 dzien do syta (np.fryytki)

Gość julka19xx
Picie codzień alkoholu spowolni metabolizm i przytyjesz.uważaj bo w drugą stronę będzie o wiele trudniej.