Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zachowywać

jak się ubrać i

Polecane posty

Gość jak zachowywać

na imprezie, gdzie będzie facet z którym się dawno nie widziałam? On pamięta mnie jako taką "dresiarę", sądze, że nie uważa mnie za jakąś seksbombę. Chciałabym żeby jak mnie zobaczy to żeby jego mina krzyczała "wow":) nie chodzi nawet o jakieś ewentualne bycie z Nim ale bardziej o to żeby mu pokazać, że jestem ładna, seksowna, żeby...jak to powiedzieć...żeby jeśli ma mnie teraz za dresiarę (bo za taką ma bo taką mnie zapamiętał bo innej mnie nie widział), nie umalowaną, itp to żeby teraz zbaraniał:) Z tym, że nie chce przesadzić, nie chcę wyglądać jak kurewka, tylko jak ładnie, modnie ubrana kobieta, dodam, ze jestem dość wysoka(175cm) oraz raczej szczupła....nie lubię sukienek i spódnic, więc odpadają, może jakieś leginsy+tunika, ale jak tak to jakie kolory??? jakie buty??? nie chce szpilek jakichś wysokich bo nie chcę byc wyższa od niego, bardziej iść wydekoltowana, czy bardziej skromnie a elegancko???

Gość Marta,23
jakiego rodzaju to impreza...? stypa u babci czy dzika impreza u Henka? ile masz lat? ile masz czasu i ile pieniedzy na ten cel... I z kim idziesz?(to bedzie chyba wazniejsze od stroju)

Gość jak zachowywać
20 lat, klub ale nie jakiś wyrafunowany, zwykly, 3 tyg., ile kasy??? spokojnie hm..200, 300 stówy -tyle ile będzie trzeba:), idę z koleżanka, z drugą koleżanka i z jej chłoakiem

Gość pyskata ania
Zaloz mala czarna, szpilki, jakas fajna delikatna bizuterie,delikatny makijaz. Jaka masz figure? Ile lat? Co to za impreza?

Gość gfgsdgo
żadnych legginsów. lepiej rurki . no wlasnie co to za rodzaj imprezy?

Gość jak zachowywać
"dodam, ze jestem dość wysoka(175cm) oraz raczej szczupła....nie lubię sukienek i spódnic, więc odpadają," :)

Gość jak zachowywać
czemu legginsy nie??? przegapiałam coś? już nie są zbyt modne?

Gość jak zachowywać
20 lat, klub:) a z drugiej strony to jak zapamiętal mnie w dresie to co bym nie ubrała, byle nie dres to będzie zaskoczony pewnie pozytywnie

Gość gfgsdgo
bo leginsy są tandeciarskie moim zdaniem :) to juz lepiej rajstopy i wlasnie spodnica lub mała czarna, no ale kto co lubi.

Gość 55655
nie zakladaj legginsow i tuniki, teraz kazda wiesniarka tak chodzi. jakeis fajne rurki, jeasny. albo spodenki z wysokim stanem zakolanowki do nich pasujace i fajne, ciezkie buty na obcasie, np lita albo cos w tym stylu :)a gora jakas luzniejsza

Gość pyskata ania
No ok,nie lubisz ale zalezy Ci na efekcie ''wow''... a skoro kojarzysz mu sie z dresiara to najwiekszym zaskoczeniem bd gdy zobaczy Cie w sukience... http://m.allegro.pl/przedmiot,ds-3390l-cudna-koronkowa-sukienka-cudowne-plecy-40,3067065121.html. ta jest fajna,do tego czerwone szpile i wygladasz super..

Gość 55565
tylko do tego ostatmiego musisz byc baaardzo szczupla, wrecz chuda, zeby to efektownie wygladalo. w btuach luta tylko patyczaki wygladaja fajnie

Gość gfgsdgo
nie lubisz sukieniek, spodnic ok. ale wlasciwie co to za roznica miec na sobie leginsy i tunike a np. kryte czarne rajstopy i do tego fajną sukienke/spodnice? a efekt 100% ;lepszy

Gość jak zachowywać
hehe, piszecie, ze tylko patyczak , że mega chuda, że kościotrup ale ja właśnie tak wyglądam:) macie chyba rację, może warto jednak zmienić przyzwyczajnia:) dziękuje, pozdrawiam:):) bardzo mi pomogliście:)

Gość gfgsdgo
posty sie nie pokazuja...

Gość gfgsdgo
a jak masz super figure rurki też będą efektowne i seksowne ;) wiesz w sumie tez chodzi o to bys sie dobrze czuła a nie wystroic sie i źle sie bawić ;)

Gość jak zachowywać
bardzo lubie rurki wiec chyba sie na nie zdecyduje, musze sie ogrnac, jakos zachowywac, niech wie co mógł ,tzn kogo odrzucił:)

Gość gfgsdgo
no to wbijaj w rurki a do tego jakąś fajna bluzkę dobierzesz. dobrej zabawy, juz Ci zazdroszcze ;)

Gość jak zachowywać
hehe, mam nadzieje, ze bedzie zalował ze mnie olał, jestem podla:)