Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolo mi

odkurzacz pioracy

Polecane posty

Gość wesolo mi

zastanawiam sie nad kupnem odkurzacza pioracego . macie takie w domu? jak sie sprawuja? dobrze wydane pieniadze? jaki model ?

Gość wesolo mi
up

ja mam wodnika firmy Zelmer.Kicha :( niestety do leciutkich zabrudzen moze i ok ale dywan juz mocno zabrudzony i tak musze doczyszczac ręcznie szczotką.Ponadto te srodki piorace do odkurzaczy jakies takie nijakie.Poza tym akurat moj odkurzacz to duza wersja,jest ciezki wielki,duzo z nim zachodu z wkładanie,składaniem,nalewaniem,wylewaniem itd. Ostatecznie odkurzacz stoi na strychu i zastanawiam sie nad jego sprzedazą bo uzyty kilka razy a ja i tak wole miske z woda,wanish i szczote i tak piore swoje dywany,tapicerki itp.

Gość wesolo mi
dziekuje za odp.

Gość wesolo mi
wlasnie tak przygladam sie karcherom , czytam opinie i widze ze jest duzy pozytyw . ale jaki model?

Gość wesolo mi
up

Gość wesolo mi
dzieki . chodzi mi o odkurzacz ktory bedzie bardzo czesto uzywany - bardziej bym powiedziala ze ma zarabiac na siebie :P

Gość ja mam karchera
Ale nie odkurzacz tylko myjke cisnieniowa. Polecam:-) jak mam brudne dywany to wyciagam na dwor,rozkladam karchera i do dziela.kupilam niedawno nawet taka specjalna szczotke/ koncowke do czyszczenia dywanow.powiem ci ze kupilam na jesien dywan na pchlim targu,byl mega brudny i w dodatku mnostwo siersci kota w nim bylo. Karcherem tak go dopralam,ze wyglada jak nowy...

Gość wesolo mi
mi wlasnie bardziej chyba zalezy na karcherze bo tak myslalam o praniu dywanow nie tyllko sobie , a tu gdzie mieszkam to maja w 99% wykladziny dywanowe , wiec wyciaganie ich na dwor nie wchodzi w gre :P

Gość roladinia
od roku mam karchera kupiłam w necie +dodatkowe końcówki + proszki coś ok.1000 dałam , ale powiem jedno żałuję że go nie kupiłam 10 lat wczesniej ile bym miała życia więcej , czyści się szybko , bez awaryjny , mocno wyciąga wodę , dywany , tapicerki , zasłony , płytki(specjalna końcówka do podłóg twardych ) wygładziny , jak nowe polecam i daję głowę że wart zachodu !!

Gość wesolo mi
super!!! wiesz moze jaki to model? ja tak wlasnie planuje wydac ok +- 1,5tys na niego

Gość roladinia
karcher SE4001

Ojej jak ja choruje na ten odkurzacz, ale nikt mi go kupic nie chca a nie mam na razie na to pieniedzy. :(

Gość Paula354
Polecam skorzystanie z usług profesjonalnych firm, niż samemu zabieranie się za pranie dywanów czy wykładzin. Po pierwsze dobry odkurzacz piorący kosztuje sporo, po drugie nie mamy tak skutecznych środków piorących, jakie mają profesjonalne firmy. Poznaniankom mogę polecić firmę z której korzystam od lat, raz na rok, a czasem rzadziej zamawiam usługę, panowie przyjeżdżają do domu i piorą wszystkie dywany i wykładziny. http://www.sjkarcher.pl

Gość gość
Ja mam odkurzacz wodny Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl i jestem z niego zadowolona. Na stronie możesz sobie poczytać o nim, ale od siebie powiem, że sprząta bardzo dobrze, a wymienne końcówki ułatwiaja posprzątanie trudno dostępnych miejsc

Gość gość
Te odkurzacze Rainbow są naprawdę super, ponad czasowe ale żeby służył długie lata tak jak mój to trzeba o niego dbać ja oddaje go raz na czas do serwisu autoryzowanego rex-clean i tam mi go ładnie czyszczą wymieniają jak coś trzeba i śmiga jak szalony już 8 rok

Gość gość
Ja posiadam odkurzacz stacjonarny : ) Mój nie jest piorący (nawet nie wiem czy z tych modeli cos podobnego można dostać) ale chciałam polecić, bo nie wiele osób o takiej możliwości wie, a to ogromna wygoda. Montuje się go normalnie w mieszkaniu i masz do niego dostęp niemal z każdego pomieszczenia i nie trzeba dźwigać : ) Jak ktoś chce wiedzieć gdzie takie można dostać, polecam http://www.scanvac.pl/

Gość gość987654
Jeśli odkurzacz piorący to polecam odkurzacz Rainbow. Mam go już kilka naście lat i jest genialny! Usuwa zły zapach z dywanów przy praniu i trzepaniu dywanów. Na prawdę polecam ten wodny odkurzacz dla alergików! Kiedyś naprawiano mi Rainbow w http://serwisrainbow.info.pl/

Gość gość
Również mam stacjonarny od www.scanvac.pl ! Jest naprawdę świetny, nie wiem jak mogłam wcześniej egzystować bez niego :p Jest niezastąpiony pod wieloma względami i zawsze mam do niego blisko, to ogromna wygoda:)

Gość gość
Uważam, że o wiele lepszym pomysłem jest zakup odkurzacza przemysłowego. Od dłuższego czasu przymierzałam się do zakupu odkurzacza piorącego, jednak za namową kumpeli postawiłam na przemysłowy, zakupiony z oferty https://hurtowniachemiczna.com/. Serdecznie polecam, gdyż jest świetnej jakości i czyści wszelkie detale!

Gość Iwona72we
Ja jakiś czas temu zdecydowałam się na odkrzacz wodny, piorący niemieckiej firmy Thomas, póki co jestem zadowolona, bez problemu wyczyścił dywan i uporał się z plamami na tapicerce w samochodzie. Najlepiej że od razu ściąga wodę i materiał jest lekko wilgotny a nie mokry, więc szybciej schnie.