Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhjffyhhh

chce z powrotem moje dlugie wlosy :(

Polecane posty

Gość vhjffyhhh

boze ile bym dala zeby znowu miec dlugie wlosy. Miam mniej wiec za cycki i obcielam je, poniewaz lubie zmiany i nie chce zbyt dlugo chodzic w tej samej fryzurze. Obexnie mam bardzo krotkie, na chlopaka wlosy, wygladam tragicznie ! cale dnie chodze w czapce bo sie wstydze... tylko jak jestem w domu to zdejmuje. Tak bardzo chcialabym miec dlugie wlosy :(

Gość gfgsdgo
przestań, przeciez odrosną :)

Gość lady lady ladyyy
To po co to robiłaś? :( Nie ma nic ładniejszego niż długie włosy u kobiety, teraz zapuszczaj, trochę czasu minie...

No właśnie odrosną szybciej niż Ci się wydaje. A w ogóle po co tak któtko ścinałaś?

Gość gdhd
jak mi fryzjerka pocieniowała to też żałowałam,że poszłam ...niby z długości nic nie znać,ale z gęstości ubyło :( na szczęście już odrastają...

Gość jestem to ja . fdsfdsfs
a dokąd Ci teraz sięgają? :p Spokojnie odrosną, znam ten etap:d Mam tak zawsze dzień po wizycie u fryzjera:d tragedia: d to zaczynaj : drożdze, skrzyp, pokrzywa, calcium pantotheticum, owoce warzywa, wcierki i na lato beddziesz dumnie machała czuprynka:D Powodzenia, też zapuszczam:)

Gość jestem to ja . fdsfdsfs
ach, na chlopaka :> Ale tak calkiem calkeim na chlopaka? Dlaczego?

Gość gfgsdgo
a jakie cięcia są lepsze aby zdwały sie gęściejsze? wlasnie mam oklapnięte ale tez pocieniowane, lepiej ściać na prosto?

Gość gdhd
ścięte na prosto też wyglądają na klapnięte ...

Gość gdhd
jak masz dobrze pocieniowane to wydają się optycznie gęstsze,widzę po swoich włosach ...chodź kucyk jest cienki ...

Gość vhjffyhhh
scielam bo jeszcze nigdy nie mialam tak krotkich i bardzo mnie korcilo.. ehh, ciekawe w jaki czas mi odrosna... jednak nie ma to jak dlugie wlosy.

Gość pyskata ania
Ja planuje teraz na dniach kupic sb doczepy:-) poczekaj troche az Ci urosna i potem tez sb kup :D

ja odwrotnie, zapuszczałam i wyglądałam okropnie, na Sylwestra obcięłam i wreszcie jestem znowu zajebista. niektórym po prostu nie pasują długie włosy, czego jestem żywym przykładem.

Gość pyskata ania
Posty sie nie wyswietlaja...;(

Gość vhjffyhhh
a znacie jakies bardzo dobre tabsy lub inne specyfiki na szybki porost wlosow ?

Ale przecież niektórym takie fryzury pasują, a to, że akurat Tobie nie to nie znaczy, że innym też. Zacznij się przyzwyczajać, poza tym wiosna tuż tuż i chyba nie będziesz się pod czapką chować?

'tabsy lub inne specyfiki na szybki porost wlosow ' nie wierz w to, to jest wszystko ściema, żeby z ludzi kasę wyciągać. To już lepiej witaminkę B6 :)

Gość gfgsdgo
ja tez nie polecam. probowalam humavit, skrzypowite, belisse. wszytsko pic na wode, w ogole sie nie przyswaja, dziadostwo chemia i tyle. kiedys pilam regularnie pokrzywe ze skrzypem ale z suszu, kupilam w zielarskim, efekty byly. ale tylko regularne picie przez dluzszy okres.

Gość dix ae
przeciez to tylko wlosy, urosna

Gość pyskata ania
Czarna zla dziewczynko- oj ktos dal Ci zly wzorzec, badz dobra a powroci ze zdwojona sila. Jezeli tak lubisz aby ostatnie slowo nalezalo do Ciebie powinnas czesciej mowic ''do widzenia''...