Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Do czego zdolni są ludzie...

Polecane posty

wpadasz w skrajność:P do miłosci tez jesteśmy zdolne 😴 do poświecen kosztam samych siebie :P

Edi :-) Oczywiście, że jesteście zdolne do miłości i poświęceń. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Wiec czego tu szukacie?

Co to za zemsta, która nie ma smaku...? Powinna mu odgryźć i to na trzeźwo. To byłby niuz!

Gość dlaczego vee
nie umiesz merytorycznie się wypowiedzieć????

dlaczego vee nie umiesz merytorycznie się wypowiedzieć???? xxx a do czego się tu merytorycznie odnosic?:O Jedna kobieta na wiele milionów obcina penisa i robi się z tego heja na cały świat. Wiele kobiet codziennie umiera z pobicia przez facetów i nikt tu nie wklei linka:O

Myślę sobie, że to działa w dwie strony. To znaczy, kobiety potrafią być furiatkami, ale mężczyźni też szaleńcami. Powszechnie uznaje się, że kobiety to słabsza płeć, stąd "z litości" często daje im się usprawiedliwienie.:-P Zresztą tu nie tylko chodzi o przemoc fizyczną, ale też psychiczną. Zazdrość, obsesja, niespełnione oczekiwania... i wojna gotowa.:-D

Gość niematoł
Matoł. I aż ciarki przeszły. Bidula. Mieszaj gulasz bo się przypala. :D :D :D :D :D :D :D :D Mieszaj gulasz bo się przypala. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kobiety to plotki w tej dziedzinie. Dla mnie zawsze numerem jeden w konkurencji wkurwu będzie koles, który wytatuował swojej pannie wielkie goowno na plecach :D

Gość popycham
I bardzo dobrze dziadowi zrobiła,nauczy się gnojek ,że kobietą sie nie pomiata,szkoda tylko,że na dach rzuciła...trzeba było psu rzucić :D:D:D

Gość jscswcvwdsvwd
papilot :) niezla lektura :)

Hehe "dobrze mu tak". Nie dobrze! Powinna mu obciac uszy i nos :P chooj mógłby jej się jeszcze przydać :P.

papilot niezla lektura jscswcvwdsvwdl" I Fakt! Nie spodziewalam się, że Andro w takich portalach gustuje :D ;)

Do tej pory nie poczułam się jeszcze kobietą zdradzoną. Ale to może się zmienić, jestem tego świadoma. To w końcu związek podwyższonego ryzyka. Może jestem naiwna i zdradzana już od lat???Gdyby się okazało, że tak jest - pakuję go i do zobaczenia...bo nie wyobrażam sobie, żeby miał nie utrzymywać kontaktu z dziećmi. Pewnie bardzo bolałoby, ale tak to powinno być, że ojciec naszych dzieci powinien być zawsze ważny dla nas - choćby ze względu na nie i wspólną przeszłość. Odreagowałabym inaczej, nie stosując przemocy.

Wiem po sobie, że kobieta wcale nie musi być nawet zdradzona żeby wściec sie na faceta i marzyć o pozbawieniu go różnych kłopotliwych części ciała :p Np ja :) przeczytałam na kafe temat o seksie na wyjazdach służbowych...i już mój mąż ma przejebane bo mógł mnie zdradzać na takim wyjeździe...i od razu nóż mi sie w kieszeni otwiera :p

Nie dobrze! Powinna mu obciac uszy i nos chooj mógłby jej się jeszcze przydać xxx do czego? chyba, że wydrążyłaby środek i samą skórę używała jako np. etui na okulary :classic_cool:

"Zastanawia mnie, do czego potrafi posunąć się zdradzona kobieta? " Tak na prawdę trudno odpowiedzieć.Chyba tylko kobiety,które zostały zdradzone,mogą coś na ten temat odpowiedzieć.Ja osobiście nie wiem do czego byłabym zdolna.Mogę tutaj napisać...tak,gdyby mój facet mnie zdradził,odgryzłabym mu fiuta:classic_cool:Ale sama nie wiem jaka byłaby moja reakcja...Trochę jednak siebie znam hehehe. Emocje często u mnie biorą górę...więc pewnie nieźle bym "szalała"ale fiut mojego faceta raczej byłby bezpieczny:D

Mnie jaky zdradził facet to bym na spokojnie od niego odeszła:classic_cool: Jego zycie jego wybory....ja mam swoje ;)

Gość Androgen ty się nie bój i nie
zastanawiaj :D:D i twojej glizdy nikt ci nie utnie, ponieważ sam masz problemy z wzięciem go do ręki pensetą, to jak takie coś można uciąć? prędzej wypalić :classic_cool: peta ci na nim zgasi kochanek twój S_M pedale 🖐️

Żeby była jasność,piszę tutaj o reakcji na sama wiadomość,że zostało się zdradzoną...Wtedy gdy kobieta się dowiaduje...kiedy są ogromne emocje,żal,ból,bo chyba każda kobieta,która kocha tak zareaguje...Potem...gdy emocje opadają,to już zupełnie inna bajka....

Ja byłam tylko raz zdradzona ale miałam wtedy niecałe 18 lat, to nie wiem czy się liczy :D

żeby się zemścić na facecie fizycznie, trzeba mieć trochę więcej siły niż on :( mnie mój facet przerzuca sobie przez ramie jak nie chce czegoś tam zrobić i zanosi w to miejsce...żeby mu odgryźć penisa musiałbym poprosić o pomoc kolegów (których oczywiście nie posiadam ) zza wschodniej granicy, żeby go przytrzymali ;)

A z drugiej strony to wydaje mi się, że zdrada jest zbyt "przereklamowana". Czy to naprawdę takie halo jak facet ulegnie chwilowej pokusie i posunie się do skoku w bok? Rozumiem długotrwały romans, działanie z premedytacją, ale jak skorzysta z okazji i wyrucha na wyjeździe jakąś napalona koleżankę? Byłabym wsciekla gdyby gumy nie założył, ale że skorzystał z okazji? Nie wiem...

o ile sie człowiek o tym nie dowie :classic_cool: to niech mu tam na zdrowie:D:D:D

Gość Porzucony maz
Potrafia zostawic czlowieka samego po 20 latach malzenstwa dla jakiegos pajaca.Caly czas zapewniajac ze kochaja;(

Dokładnie oddaje ta sentencja w mojej stopce o KOBIECIE.Nie ma reguły.Tak samo dotyczy facetów.

Przekonałem się to na własnej skórze gdy rozmawiałem z czarującą kobietą z cafe na skajpie.Rozmowa zartobliwa i bardziej przyjacielska.Bez udziału żony.Jak mnie złapała(taki byłem zagadany ok1.5 godziny) to klekajcie narody.Nigdy sie nie spodziewalem do czego moze być zdolna.A to tylko była rozmowa.;) Co by się działo jakbym zdradził już sobie nie wyobrażam a raczej tak po przeczytaniu tego artykułu :D