Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusminusiledni

Wyparł sie dziecka. Jak obliczyć dzien zaplodnienioa? :((

Polecane posty

Gość plusminusiledni
No ale kobietki ja mu także się nie dziwie ... Ale skoro chciał bym do niego wróciła i pogodził się z tym , że spałam z kimś innym to w czym problem by zacząć od nowa. Ja go kocham, on mnie również, na swiecie jest zbyt wiele zawiści by życ w zalu i pogardzie do osób które się kocha. Przynajmniej ja nie potrafiłam mu nie wybaczyc tych wyskoków, tylko że zaszłam w ciąze i lepiej by było dla mnie jeżeli zaszłam w Grudniu a nie w Listopadzie. Bo inaczej bede sama je wychowywać, no ale co by nie było to moja dzidzia bedzie tak czy tak :)

Gość plusminusiledni
Mała czarna ale sie udało ? Zaszłaś tak ?

Na jednym temacie jest dziewczyna która ma cykle 21 dniowe i owulacje w 9/10dc. U niej komórki na jajnikach rozną już od 2-3dc i pękaja koło 10dc. I nic ma sie do tego że komórka-ta stara niezapłodniona obumiera w MACICY- bo tamte są produkowane na jajnikach przecież-co to ma jedo do drugiego pusta dziewko? To jakie masz na to wytłumaczenie? CUD? Normalna fizjologia, jedna ma takie cykle druga takie.

Gość mamy nowego papieża1
Mała czarna kawka choc trochę mędrkuje to ma racje moje drogie panie:)

Gość coś dziwnego ;)
Pokaz mi ten naukowy artukul dowodzacy o tych 2 "rodzajach" plemnikow :D ale tys plytka!!! Są z chromosomem xx i xy tak się to kretynko zwie a nie "rodzaje" :D ale nie prawda jest że jedne są szybsze od drugich czy bardziej zywotne ;) są faceci ktorzy cale zycie beda plodzic tylko dziewczynki bo takie maja nasienie!!! Nie ma się to ni jak do czasu!!! Skoro tak się o dziecko staralas to chyba wiesz jak malo jest czasu na to by moglo zajsc do zaplodnienia:o i wiesz też skoro na clo jestes uczulona a monitoringi mialas robione że jajeczko nie rosnie w ciagu 2 dni do rozmiarow umozliwiajacych zaplodnienie :o

Gość mamy nowego papieża1
Teraz nawet da się podzielic plemniki meskie i żeńskie do invitro jak kobieta np. nie może urodzić chłopca bo męski płod moze mieć wade a żeński bedzie zdrowy. Mi ginekolog kazał sie starać o dziewczynke 2 dni przed owulacją a o chłopca w dzień owulacji. I mam parkę:)

Po laparoskopi moje jajeczko rosło i 3mm na dobe nawet pustaku :) to że rośnie 2mm to w książce przeczytałaś chyba bo w praktyce to może i 1mm urosnąć a i 3 rownie dobrze.

Gość Henrjetttaa
Autorko On spał z 3-4 w listopadzie, Ty z innym, który w Tobie "nie kończył" Ja bym się bardziej martwiła o zdrowie, niż o ojcostwo. Radzę zrobić testy na kiłe, rzeżączkę, hiv i inne świństwa. Fuj :O

Gość plusminusiledni
Mala czarna ma rację. Teraz po przeczytaniu tego co mi na pisała , przeczytaniu informacji w kalkulatorze obliczeń wiem że zaszłam na pewno na początku Grudnia :) Jak byliśmy 21 Stycznia u ginekologa to był o 8 tyg i 6 dni. Mój partner odliczył sobie ten czas i wyszło mu ze w połowie Listopada zaszłam . A ja mu uwierzyłam, bo nie mam tyle doświadczenia co WY Moje drogie panie, moja pierwsza ciąza, a mam dwójke dzieciaczków ktore nie urodziłam ale wychowuję no ale o ciązach nic nie wiem :)

no tak, ale jeśli Cie kocha to powinien brać z całym dobrodziejstwem inwentarza- tak mi sie wydaje. Czyli nie wypominać teraz, ze moze to nie jego dziecko a poczekać do porodu, zrobic ewentualne testy dna i tyle. Swoja drogą, skoro miałaś okres końcem listopada to jak mogłąś zajsc w ciazę początkiem listopada..?

Gość coś dziwnego ;)
Jeśli facet ma plemniki "zenskie" i "meskie" jak to ladnie nazwalas to oczywiscie przy invitro mozna kombinowac, ale nie prawda jest że jedne są z zalozenia bardziej zywotne! Ja mam corke z dnia owulacji a moja siostra ma samych chlopakow choć walczyla wg tych "procedur" o dziewczynke ;) nie ma reguly... Mala czarna Ty to chyba już jakieś ciazowe omamy masz :D gdzie napisalam o 2 mm ? :D idz się leczyc ;) znikam bo Twoja glupota może być zarazliwa :P

Gość fhhjk
No ale jak mialas jeszcze okres koncem listopada i piszesz ze poczatkiem grudnia jeszcze mialas..to jak mozesz byc w ciazy z tamtym??? Cuda sie nie zdarzaja..ten drugi jest ojcem co w grudniu cie bzykal.

Gość plusminusiledni
Od Lipca do Listopada z tyloma kobietami spał. Wczoraj odebrałam wyniki, na hiv ,kiłe itp bo lekarz takie zlecił i wyszły ujemne, więc jestem zdrowa.

Gość plusminusiledni
Wiecie co ja wiem ze to nie mozliwe ale on mi wpieral i mówił i mówił ze ja w końcu idiotka uwierzyłam :)

Gość plusminusiledni
Ale jak znów zaczne ten temat to znów doprowadzę do kłótni , bo wg . niego znów drąząc ten temat ja jestem nie pewna ... Powiedziałam mu że jeśli bedzie zaczynał ten temat to ja nie chce takiego zwiazku, że ja jestem pewna, i że pozwalam na to by wykonał dla swojej pewności test po urodzeniu dziecka.

Gość plusminusiledni
Jeszcze mam pytanie: Czy to normalne że nie mam żadnych objawów przez cały okres ciązy? Nie czuję tego dziecka... Nie czuje się jak matka, kiedy nie widzę go. SPokój mi dają badania usg co miesiąc kiedy widzę ze sie rusza, potem 3 tygodnie kolejne do badania mam takie przeczucie jak by coś sie z nim stalo i nie żyje :( Za 4 dni mam wizyte i uwierzcie mi , że te wizyty są dla mnie zbawienne, gdybym mogła to pewnie co tydzień bym chodziła do ginegologa tylko po to by zobaczyć czy wszystko z nim okej

Gość cdk cd cnd cndcn dcndd
rozstali się na 4 miesiące,a on spał z 3-4,ona z 1. szok:O :O :O tak cię piździsko swędziało? chłopu się nie dziwię,bo to byk i samiec--ale kobieta:O?

Gość jak można w ciągu 4 miesięcy
ruchać 3-4 panny:O :O :O? to niewątpliwie świadczy o jego zyciowej dojrzałości i mądrości--gratuluje wyboru partnera,ha ha ha ha ha ha ha:D

Gość ojjj dziewcyzno ja tez
zaszlam przez sex przerywany mimo ze 3 lata sie udawalo. Powinnas zrobic badania genetyczne po urodzeniu dziecka a nie wkrecac chlopakowi ze dziecko na 100% jest jego

Gość Może jest bezpłodny
i zaszłaś w ciąży z tym kolesiem jednorazowym:D

Gość MA SUKA NIEWĄTPLIWIE
PROBLEM TERAZ. TRUDNY ORZECH DO ZGRYZIENIA. NIE WYOBRAŻAM SOBIE NIEPEWNOŚCI Z KIM JESTEM W CIĄZY :O :O tyle miesięcy męczarni :O mogłas chociaż poczekać do miesiączki(miałabyś pewnośc,ze nie zaszłaś) zanim wlazłaś na kolejnego kutasa.

Gość gcxhhv
Coś dziwnego - ales ty debilna, aż żal twoich dzieci :O

Gość plusminusiledni
No tak wychodzi że okres miałam po tamtym. Przestańcie bluźnić na mnie ;/ Same pewnie dawałyście na lewo i prawo a teraz odgrywki tu robicie ::)

Gość Henrjetttaa
Dobraliście się jak w korcu maku :O Żeby tak z jednym, a za chwile z drugim? Nie brzydzi Cię, że ta Twoja miłość przez 4 mce wielkiego kochania Ciebie zamoczył 3,4 cipach innych? Nie wiadomo, jaką one miały przeszłośc... spałaś z jego wszystkimi kochankami skoro robiliście to bez gumy, a Twój były koleś spał z Twoim facetem.

Gość plusminusiledni
Tak , no ale co ja miałam zrobic. Cięzko było mi to znieść bo były to dziewczyny które ja znałam dobrze, jedna siedziałam w szkole śreniej ze mną w ławce pamietam i nadal mi to przez głowe nie przechodzi dlatego nie chce o tym myśleć. Chce się cieszyć i życ, co z tego że bede wypominać. To z nikim nie powinnam już być bo już nie ma facetów ktorzy z nikim nie spali wiec zawsze mozna by bylo powiedziec ze spała z jego kochanka.