Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki materac

jaki materac dla dziecka

Polecane posty

Gość jaki materac

nie chodzi mi o niemowlaka,ale zmieniamy łóżko naszej 3 latce, no i nie wiem który będzie najlepszy, i posłuży najdłużej.. zastanawiam się nad gryczanym,ale naprawdę nie wiem jaki wybrać. Moze ktoś z was ma doświadczenie w tym temacie i posłuży dobrą radą?

Gość jaki materac
podnosze mamuski

Witam. Wybór materaca dla dziecka jest bardzo ważny - więc warto ten wybór przemyśleć - jako doradca w sklepie z materacami, ale też jako mama :) polecam Państwu materac Treenes Junior http://doradzamy-materace.pl/index.php?route=product/product&path=65_134&product_id=242 Z myślą o zdrowym śnie dzieci materac Treenes wykonaliśmy z pianki wysoko-elastycznej.Jest ona zbudowana z malutkich komórek.Gwarantuje to optymalną cyrkulację powietrza w materacu, a także odpowiednie ułożenie ciała - szcze3gólnie kręgosłupa w czasie snu. Dodatkowo dziecko ma zapewnioną idealną regenerację sił oraz całkowity relaks. Atutem materaca Treenes Junior jest ekskluzywny pokrowiec Shenergy Premium z wysokiej jakości materiału z dodatkiem złotej nici.Dzięki temu Twoje dziecko ma zapewniony doskonały komfort snu, a jednocześnie korzysta ze zdrowotnych właściwości, które ma złoto. Polecam i pozdrawiam. Doradca Justyna www.doradzamy-materace.pl

Gość sussiq
a kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.