Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepotrzebna zona

Mąż mi powiedział że jestem mu potrzebna tylko to łóżka ;(

Polecane posty

Gość niepotrzebna zona

znowu sie poklocilismy jak codzien. Wieczorem poszlismy do lozka. W trakcie nagle mi powiedzial ze jestem mu potrzebna przepraszam za wyrazenie tylko do dupcz**nia i ze jestem taka prosta ze zrobilabym wszystko zeby tylko mnie przelecial. Zaczelam plakac, chcialam zeby przestal, ale tylko plakalam, z bezradnosci nie bylamw stanie go odepchnac ani nic powiedziec. Po wszystkim poszlam do pokoju corki i spalam na fotelu obok jej lozeczka. Czuje sie jak nikt, niepotrzebna, skrzywdzona. To chyba koniec.

Gość bjkbnj.,
a obsrane gacie pierze sobie sam?

CHYBA?????????????????????????????????????????????????????

Gość babo, nie skazuj corki
na zycie pod jednym dachem z tym czlowiekiem. bo- wspomnisz moje slowa- corka bedzie miala meza takiego samego, jak ojciec! badz odpowiedzialna i kopnij go w d.

Gotujesz, pierzesz, prasujesz? Od dzisiaj robi to sam!!!!!!!!! Wyprowadz się z wspólnej sypialni. A w ogóle to dziwie ci się, że po takich słowach nie strzeliłaś mu w twarz i od razu nie wyszłaś. Szanuj się kobieto !!!!!

Gość niepotrzebna zona
moj ojciec jest taki sam, matka nadal z nim jest. nie chce zeby moje dziecko mialo taka rodzine, alle co mam zrobic? jestem od niego uzalezniona, nie mam pracy, doswiadczenia. Musialabym wrocic do rodzicow i zamiast niego mieszkalabym z takim samym ojcem

Gość musisz przerwac ten krag
bo nic sie nie zmieni, sama widzisz, ze tak to dziala. jesli chcesz dobrze dla swojej corki, dla jej corki- odejdz!! zaczynaj krok po kroku, powoli. idz do mopsu, do posredniaka, ale wyprowadz sie od meza!

Gość musisz przerwac ten krag
ile masz lat, na marginesie?

Gdyby mi mąż tak powiedział w ramach zemsty przez tydzień nie robiłabym kompletnie nic oprócz seksu z nim...żadnych zajęć domowych, wspólnych wyjść, rozmów...kompletnie nic, tylko seks :) a po tygodniu seks też zostałby odłączony i to raczej na długo

Gość typowy zwiazek
brzydkich ludzi. On zdesperowany wziął ją żeby za darmo ruchać. Wiadomo ze nic nigdy do niej nie czuł. Ona go zaakceptowała bo nikt inny jej nie chciał. I teraz ten facet ma zajebiście. Rucha za free, ma sprzątaczkę i kucharkę w domu. Sam się zastanawiam czy jakiejś brzydli nie poszukać dla siebie :D

Gość niepotrzebna zona
23 lata, on 27

Gość labribaa
dziewczyno jestes jeszcze młoda, na pewno ulozysz sobie zycie z kims kto bedzie Cie szanowal i kochal. tylko miej w sobie choc troche honoru zeby odejsc bo bedzie Cie jeszcze bardziej ponizal jak ujdzie mu to bezkarnie...w tym wieku o doswidczenie sie nie martw, poradzisz sobie