Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylogowana matka

Co was drażni na kafe???

Polecane posty

Gość ioiiiiiiiiiiiiiiiiii
komu bardziej wierzyć obcej osobie w internecie, czy swojemu ginekologowi, który prowadził obie ciąże i ma 25 lat praktyki w zawodzie.

-wulgaryzmy bo czasem podczas jakiejś dyskusji trudno zapanować nad emocjami i niektórzy się unoszą ale wulgarność jest okropna -wieczne czepianie się kilku stałych kafeterianek o to co powiedziały napisały albo zrobiły i szerzenie nienawiści wobec nich- nie na tym forum powinno polegać i nie mówię tu o tym kolesiu 22lata bo na jego texty sama reaguję chamstwem ... -wieczne ujadanie się kto ma rację czy sn czy cc czy karmienie piersią czy mm i tak dalej... -błędy ortograficzne i niepilnowanie znaków polskich ;)

Brak kultury,brak wyrozumiałości-mam inne zdanie, to już jestem debilem,przygłupem,źle wychowuję dziecko.Szkoda, że przez tak głupią rzecz zwykle tematy zaczynają się sypać,robi się młyn i jedna wielka awantura, bo dwie które mają różne zdanie na jeden temat zaczynają się kłócić.Niekoniecznie trzeba pisać , że ktoś jest nienormalny bo woli karmić butlą ,można to ująć w inny sposób-okej,twój wybór ale ja mam inne zdanie na ten temat.Podszywy. Zakładanie tematów typu ''czy lubicie kafeteriankę XXxxxXX?Ale mnie ona wkurza!'' Jak można lubić kogoś,kogo się nie zna?Z kim utrzymuje się kontakt przez forum? Odwieczny konkurs na missterkę kafeterii właśnie poprzez zakładanie tematów ''lubię/nie lubię'' cholerna dzieciana-i spieranie się za co lubić daną osobę a za co nie. Błędy,ale ok,zdarzają się każdemu, no chyba , że ktoś notorycznie wali byka w każdym wyrazie,to wtedy pasowałoby to korygować.No to chyba tyle.

Gość coś macie z gorem nnnnn
nie lubie na kafeterii: Pancernej kołdry woman in black arszenika toksyczna kobieta

Gość perfumy z Avonu to badziew
a ja je wszystkie lubię, inteligentne babki, nie piszą głupot, widać,ze są dojrzałe życiowo nie lubie natomiast: mala czarna kawa 22 czy jakos tak, dziecinna strasznie zaklopotanej nieznajonej tez jakas komiksowa

Gość coś macie z gorem nnnnn
nie lubie perfumy z avon to badziew

Gość ypopyuk
Drazni mnie brak czytania ze zrozumieniem. Np. panie wyzej nie umieja czytac. Kto a nie co.

Gość z długim stażem
juz chyba wszystko zostało napisane na 1 stronie, a ja sie pod tym podpisuję