Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakieta1234

czy to ciąża ???

Polecane posty

Gość rakieta1234

W styczniu po 2 miesiącach brania tabletek anty. z powodu fatalnego samopoczuca odstawilam tabletki. Ok. 20 stycznia miałam okres, 14 lutego dostałam 4 dniowe plamienia ( brązowe uplawy). Od 5 dni boli mnie brzuch jak na miesiaczkę ( nigdy mnie nic przy @ nie bolało tylko parę dni przed spodziewaną @ bolały mnie piersi) teraz piersi mnie nie bolą wcale, jedynie ten brzuch i kręgosłup. Robiłam wczoraj wieczorem test ale wyszedł negatywny. O co chodzi???

Gość tfyuik guiol
nie, to ufo

Gość bzubzu
a co ile dni masz miesiaczke?

Gość rakieta1234
Przed braniem tabletek miałam co 25 dni, a teraz to już nie wiem

Gość bzubzu
moze to plamienie owulacyjne? mi sie to zdarzylo raz w tamtym roku,robilam testy biegalam po lekarzach a to poprostu byla owulacja,okres spoznial mi sie wtedy 20 dni i bylam pewna ze to ciaza a jednak nie ,Mysle ze na test jeszcze za wczesnie najlepiej zrobic BETĘ jest wiarygodna.

Gość bzubzu
a pare lat temu jak bralam tabletki i odstawiłam miałam tez bardzo podobnie ,troche czasu minelo zanim moj okres doszedł do równowagi i tylko delikatnie plamiłam. Myślec i gadac mozna duzo najlepiej zrobic bete albo pojsc do lekarza

Gość bzubzu
albo poczkaj do 17 marca gdzie powinnas dostac okres (25d) w ten dzien mozna zrobic test na mocz,skoro boli brzuch to pewnie dostaniesz:) nie martw sie no chyba ze dzidzie chcesz ;)

Gość rakieta1234
Raczej nie bo mam już 2 :-) zrobię tak jak mówisz

ja proponuje przejsc na dyskusje o macierzynstwie,tam mozna zbadac sie w temacie ciaza czyli w korespondencyjnym odczycie wynikow z odczuc