Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia12345

po czym poznac, ze facet jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość ewcia12345

w sumie to go nie obserwowalam wczesniej pod tym katem, ale teraz zaczynam sie nad tym zastanawiac... po czym poznac, ze facet jest zainteresowany kobieta? czy pomoc w obowiazkach w pracy jesli wtedy mamy jedyna mozliwosc ;pobycia sam na sam, komplementy na temat wygladu i aluzje seksualne to jakas jasna oznaka zainteresowania? do tego jak rozmawiamy to sie usmiecha, dazy zeby stanac blizej, wrecz staje 10cm ode mnie, ze az go czuje. ostatnio go poprosilam zeby mi pomogl w sytuacji, ktora wymagala poswiecenia duzej ilosci prywatnego czasu zrobil to z radoscia wrecz. bardzo mi sie ten mezczyzna podob, ale sama nie wykonywalam jak na razie zadnych gestow zeby dac mu zielone swiatlo, bo nie wiem czy sie nie osmiesze. mam wrazenie, ze tez mu sie podobam i ze mogloby z tego sie wykluc cos fajnego, tym bardziej, ze mamy duzo wspolnych zainteresowan, tematow do rozmow (jak juz zaczynamy to nie mozemy skonczyc, sami sie z tego smiejemy) ale nie wiem czy nie nadinterpretuje tych jego zachowan, pomozcie! przez 8 lat mialam meza i nie interesowali mnie inni faceci, zupelnie zatracilam zdolnosc flirtowania :(

Gość moim zdaniem :)
To, co tu opisałaś wyraźnie wskazuje, na zainteresowanie tego faceta Tobą.Jeśli Ci się podoba, to odwzajemnij jakiś gest, delikanie, przytrzymaj wzrok, kocie ruchy, no wiesz...Jesteś kobietą, więc instynkt Ci podpowie....Obserwuj też jak zachowuje się w stosunku do innych kobiet, bo jesli tak samo znaczy , że to babiarz i daj sobie spokój na wstępie.Pozdrawiam i życzę Powodzenia!!!

Gość prawictwo pospolite191
po rumiencach na twarzy.

Gość ewcia12345
w stosunku do innych kobiet jest duzo mniej otwarty, zauwazylam, ze trzyma wiekszy fizyczny dystans, no i nie jest taki mily

Gość a jakie macie
wspolne zainteresowania?tak z ciekawosci pytam;) wydaje mi sie, ze facet stratuje do Ciebie;;)

Gość ewcia12345
oboje trenowalismy swego czasu taniec nowoczesny, zapisalismy sie na zajecia zeby sprobowac czy nie zapomnielismy jak sie tanczy :) lubimy ta sama muzyke, czytamy podobne ksiazki, mamy podobne poglady na swiat i zycie, on kiedys stwierdzil, ze byl taki sam jak ja jak byl w moim wieku (bo troche lat nas dzieli), powiedzial, ze tak jakby widzial siebie w damskiej wersji :D