Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzubzu

CHCĄC ZAJŚĆ W CIĄŻE

Polecane posty

Gość bzubzu

Witam wszystkich! Mam problem, ostatnią miesiączke miałam 4 marca skonczyła się 8 marca. Domyślam sie,że teraz 14.03 mam dni płodne ,czy owulacja może być od wczoraj? Wczoraj miałam mocne bóle owulacyjne ,dziś tak samo ,czy może są to bóle przed owulacyjne? Według kalendarzyka owulke powinnam mieć 17-18 marca 14 dni po okresie????? Sama juz nie wiem czy to bóle przed a może właśnie teraz mam owulację .Moje cykle sa 28 dniowwe wiec powinnam raczej miec 18.03 a moze teraz? Pomórzcie prosze! Dodam że przed wczoraj miałam powiekszone piersi ale na drugi dzień przeszło im no a potem zaczął się ten ból........

Gość kajskjaskasdkajs
mnie udawało się zajść w ciąże kiedy współżyliśmy podczas bólu owulacyjnego, owulacja była dzeiń potem ale i tak udawało się zaciążyć, jak masz ból śluz płodnyi rozwartą szyjkę wysoko to do roboty nie sugeruj się tak bardzo kalendarzykiem

Gość bzubzu
... pomozecie? :(

Gość bzubzu
aha no właśnie śluzu jak bym nie miała.... suchutko jeszcze :(

Gość a ja........
14dni po okresie? To coś późno strasznie. Ja 2razy zaszłam w ciążę w 1_dniu cyklu licząc od pierwszego dnia miesiączki

Gość Bądź sobą
Ja zaszłam innym sposobem-po okresie co 2 dzień a nawet codziennie. W 3cim cyklu się udało :) Nie musiałam się męczyć kalendarzykiem, seks nie był obowiązkiem, tylko po to by mieć dziecko, może tego nie dopuszczasz do świadomości ale niestety tak jest. ;)

Gość niedługo mama...
Dziewczyny!!!!!!!! Zachęcam was do odwiedzenia portalu ovufriend. Dzięki niemu znacznie łatwiej prowadzi się codzienne obserwacje, program samodzielnie na podstawie objawów wyznacza owulację, dzięki czemu łatwiej jest celować w odpowiedni dzień ;) Jest tam także forum, ciekawe porady, przyjemna atmosfera. Polecam!!! http://ovufriend.pl/?code=5f07032ed3a7e9b89508cb886871e0e97f418219 - tu się można rejestrować ;)

Gość bzubzu
chodziło mi o 14 dzien cyklu cykl zaczyna sie wraz z miesiaczka to mialam na mysli przepraszam :) wiec jak mies mialam 4 marca to dzis jest moj 10 dc wiec owulacja powinna byc 14 dc czyli za 4 dni a moze sie myle i juz teraz mam sama nie wiem sluzu brak .... :(

Gość a ja........
Ale to tez wszystko zależy od tego ile dni ma Twoj cykl. Ja miałam okres co 28dni u przeważnie przez około tydzień.

Gość bzubzu
No ja też co 28 dni .Dziś jest 10 dc czy dziś mogę miec owulację ,czy ten ból jajnika od wczoraj może zapowiadać owulację na 14dc a może to właśnie juz????

Gość bzubzu
Dziewczyny! własnie wróciłam z wc i co? mam plamienie owulacyjne! tzn ze jutro powinnam miec owulacje czy jak? poradzcie cos...staram sie o dziecko ale moj kochany bedzie u mnie w sobote dopiero boje sie ze mozemy ominac ten moment:( komórka jajowa jest zdolna do zaplodnienia 8 do 24h wiec nie wiem czy zdarzymy :(

Gość DUVELTJE / /
matko co za parcie!! odposc bedzie ci latwiej zajsc, te co nie chca wpadaja ;) wyluzuj!!!

Gość bzubzu
oj ale nie rozumiesz musze teraz(kazdy ma swoje powody) Chce tyko sie dowiedziec czy plamienie oznacza moment owulacji jeśli tak to sie postaram dzisiaj dotrzec do mojego ukochanego jesli to oznacza ze za pare dni moze wystapi owulacja to poczekam do soboty. Po prostu chce wiedziec co znacza te plamienie?????????

Gość agiew
Według kalendarzyka? Nie stosuj kalendarzyka...zdecydowanie lepsza jest metoda objawowo-termiczna, testy, mikroskopy owulacyjne. Kalendarzyk nie jest skuteczną metodą wyznaczania dni płodnych