Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona szokiem

to co wczoraj widzialam na sowupie zrylo mi psyche :-/

Polecane posty

Gość zdziwiona szokiem

Ktos na afe polecil filmik gdzie facet robi kupe lasce na klate za zetony godzine to ogladama a potem pili sili :O serio potem juz ylaczylam

Gość zdziwiona szokiem
Link nie mam teraz ale to bylo cos jak.ona_18on25 czyJakoś tak ona blondynka widać że krejzole z nich on trochę zaciągal jakby ze wschodniej Polski był może dzisiaj też będą

Gość tez widzialam
tam sa rozne przypadki serio bywam czesto :) a oni jacys niedojebani pewnie z wiochy wiesniaki widac po ryjach i ich mowie to co sie dziwic, zrobia wszystko

Gość zdziwiona szokiem
Oni nie maja zadnych zahamowan! wczoraj koles byl gotów zjeść kupę za 100 zł to chyba gorsze niż prostytucja A ORIENTUJESZ -IE SIE COoznacza wejsc do szafy?

Gość zdziwiona szokiem
Ogladales to do konca? Co bylo po squircie?

Gość dsfdsfdsf
Nie oglądałem do końca, wyłączyłem gdy wytarła gówno z klaty :D

pissing jest ok -jak dwie osoby to lubia...zreszta mozna to robic w wannie pelnej wody i po uprzednim duzym nawodnieniu organizmu -wtedy mocz jest jak woda i nie czuc go moczem..ale sranie na kogos lub robienie cos z tym co powinno zginac w klozecie to dla mnie przegiecie nie do zaakceptowania .za zadne pieniadze bym tego nie zrobila.. dobrze ze mamy dzis taka technologie ze nie czujemy zapaszku ..musial byc niedozniesienia!