Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czapeczka... ..

Maravilha, jak Ci się żyje w Portugalii?

Polecane posty

Gość Czapeczka... ..

Jaki masz dom? Gdzie pracujesz?

Gość Czapeczka... ..
Ciężkie jest życie utrzymanki?:classic_cool:

przytulny, cieply, duzy chwilowo nie pracuje - szukam, czekam na telefon, na zwolnienie miesca pracy gdzie chcialabym wrocic a co?

Dom 170metrow, 4 sypailnie 2 pokoge goscinne, sauns,maly basen, taras z widokiemna ocean do palzy 300metrow ,zyje mi sei cudownie, ludzie sa wspaniali i pogoda tez, dzisiaj bylam na plazy. Pracy nie mam,ale nie jestem z tym sama

w takim razie oddaj mi ten dom 170 metrow z 4ma sypialniami, 2ma pokojami goscinnymi i sauna :D no i mozesz mi tez oddaj ta piekna pogode - bo u mnie leje

Gość Huas
oczywiscie, ze jestes utzrytmanka taką sama jak jenny :D

oo zazdroszcze pogody! ja tak bardzo tesknie za wiosna-uwielbiam ten kolor zieleni!faaajnie masz....pozdrawiam z zasniezonego Szczecina!

Gość lelelelutka
marta przynajmiej buduje torty rysuje śpiewa tańczy gra na gitarze szyje a jenny wyglada jak pustak i nie ma zadnych ambicji talenbtow itp

dzieki, ale akurat na gitarze to ja grac nie potrafie ;) reszta sie zgadza Miauczydelko, pogoda narazie jest nijaka.. caly czas pada, pochmurno, czasem tylko slonko zaswieci

Gość Huas
oszukuj się słonko sozukuj, i wypierdalaj do roboty bo narazie to dupskiem zarabiasz jak jenny i noxelia :D

Gość lelelelutka
Ale wygladasz na osobe co umie grac :-)

kiedys probowalam ale mi nie wychodzilo ;) umiem za to grac dobrze w bilarda :D i tenisa :D

Gość lelelelutka
O na to bym nie wpadla. Juz bardziej mi.pasujesz do golfa albo jazdy konnej

Gość lelelelutka
Szkoda, plaze masz blisko moglabys jezdzic konno po wschodzie slonca ;-)

Gość daj spokój maravilha
każdy wie że klepiesz biede w biednej portugalii ale wzorem czyścicielek kibli z USA wolisz zgrywać "kobiete sukcesu której sie powiodło" fakty sa jednak taki że 1. twój facet to wyłysiały spaślak, 2. twoj nowy kraj to bida z nędzą, zaraz po Grecji, 3. nikt cie tam nie lubi bo jakbys miala życie towarzyskie to byś nie siedziala tak często na tym forum

taa tylko gdzie ja bym tutaj konia znalazla ;) - znal tylko jedna farme gdzie maja 2 konie - ale juz dosyc stare - nie sadze by w ogole byly dosiadywane

daj spokoj maravilha - w mojej miescinie malo kto mieszka, wiec racja nie mam z kim wyjsc, znajomych mam w Almadzie, jestem tam od piatku (poznego wieczora) do niedzieli - nie sadze byscie mnie w te dni widywali czesto na forum, bo na forum wtedy nie mam czasu Nie interesuj sie bieda w tym kraju, w telewizji rozne rzeczy mowia, wystarczy tu przyjechac i na wlasne oczy zobaczyc jak sie tutaj zyje o o o pozatym chyba Cie cos boli, powaznie :) wpierdzielam sie do -twojego zycia? nie sadze Nigdy nie napisalam ze jestem kobieta sukcesu :D - poprostu dobrze mi sie zyje i jestem z tego zycia zadowolona - powinnas popatrzec na swoje zycie optymistycznym okiem Mnie raczej nic nie zabije;) bo we wszystkim widze dobre strony

Gość nie spinaj się tak
pewnie mieszkałaś w Polsce w jakimś slumsie że sie tak tą Porugalią podniecasz, dla dziewczyn z prowincji każda zmiana jets na +, powodzenia 🖐️

mnie podnieca przyroda kobieto, wiec kazde piekne miejsce na ziemi jest dla mnie podniecajace. Kasa mi powiewa, zycie na ziemi juz nie