Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resrs

jestem niezbyt atrakcyjna spotykam sie ze zwyklym chlopakiem

Polecane posty

Gość resrs

i nie potrafie go pokochac bo facet musi mi imponowac charakterem, pieniedzmi musi miec to cos jednak zdaje sobie sprawe ze takim facetom imponuja naprawde piekne dziewczyny a nie takie jak ja jak sobie z tym poradzic?

Gość marcin 22 lata
to dawaj starszym, masz roblem 😴

Gość a ja milama
a po co go kochac. To tylko facet :P

Gość nheaven
Pewność siebie imponuje bardziej niż wygląd. Jaka jesteś? Przebojowa czy nieśmiała? Najprawdopodobniej nie trafił swój na swego.

Gość marcin 22 lata
a gdyby zaszastał 2 stówkami to byloby ok? :D

Gość resrs
bo kochac kogos to sama przyjemnosc ;)

Gość resrs
nie :O nawet gdyby zaszastal 2 tysiacami czyli cala swoja wyplata:O

Gość resrs
cos w tym jest pewnosc siebie, sposob bycia .. :(

Gość resrs
2 stówy to już lepjej no i jakby jeszcze był po szkole jakiej, inrzynier albo inny urzednik :)

Gość marcin 22 lata
eee to nie jestes warta zachodu skoro masz takie wymagania, a jestes przecietniara :D

Gość resrs
jestem puszysta to znaczy waże 105 kilo przy 155 cm wzrotu ale niektórych chłopów takie kręcą :)

Gość nheaven
A powiedz, ufasz ludziom? Osoby nieufne często mają ten problem, że już na etapie podświadomym szukają w kandydatach/tkach jakiś wad, byleby znaleźć pretekst, żeby nikt się do nich nie zbliżył, czyli - nie miał możliwości zranienia.

Gość resrs
nie interesuje mnie jednorazowe pukanko rozumiesz? :) po za tym o tym problemie wlasnie pisze w temacie :O facet musi mi imponowac i musi byc dla mnie atrakcyjny seksualnie do tego dobrze gdyby zarabial troche ponad przcietna a taki sie zdarza jeden na tysiac cala reszta mnie nie podnieca jak tu zyc z takimi wymaganiami?

Gość resrs
durne podszywy ! kazdy wyweszy na odleglosc :) nheaven- byc moze trafilas w sedno z tym ze potrafie kochac bo kocham platonicznie 2 facetow ale nie ma szans zebym z ktorymkolwiek z nim byla po prostu strasznie imponuja mi sobą, swoja wiedza, jestem nimi zafascynowana taki przecietny chlopak im nie doówna a ja musze sie takim zadowolic bo na nikogo lepszego nie mam szans :( to boli

Gość resrs
ale możliwe ze jest tak jak mowisz ze gdybym miala ich w "zasiegu reki" to też szukalabym u nich "wad" bo najbezpieczniej jest tak kogos kochac z ukrycia w zwiazku z tym czy w jednym lub w drugim przypadku da sie cos zrobic?