Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posmutniala :/ :/ :S

Chyba zaczynam zalowac seksu przed SLUBEM : / : /

Polecane posty

Gość jejku jej
jak żyje czegoś podobnego nie czytałam :) a co za różnica czy się rozczarowałaś teraz czy rok temu? chyba lepiej wiedzieć przed ślubem jaki temperament ma partner NIEEE??!!!. seks to nie jest karta przetargowa ;D

Gość jejku jej
teraz przynajmniej możesz sobie wyobrazić siebie jako mężatkę= 0 orgazmów. Ale jak kochasz prawdziwie i po ''bożemu'' to nie odrzucisz partnera przecież chyba? :P

Gość Hubert, mam tak na drugie
Seks jest wspaniały, jak kocham to seks jest jeszcze bardziej wspanialszy. Bez miłości wszystko się rozleci, a sam seks to taki sport dla zdrowia, który można uprawiać z każdą kobietą. Tylko po co!

Autorko - nie masz otarć przez tabletki tylko dlatego, że nie masz z seksu żadnej przyjemności, żałujesz i krótko mówiąc - nie chcesz. A Twój facet jest chyba pierdolnięty skoro może się z Tobą kochać, wiedząc, że Cię będzie boleć. Aż się zjeżyłam...

Gość na fundamencie grzechu
nie moze powstac nic dobrego. Zdecydowalas sie sypiac z facetem przed slubem to teraz cierp! Facet sobie popuka i spotka ta jedyna z ktora sie orzeni a Ciebie w dupe kopnie bo tak robia faceci. :(

dzieki za pocieszenie! !

laska, on cię zwyczajnie nie kręci. zmień go na lepszy model i tyle. ­ btw, wierzysz, że 2 lata czekał na ciebie nie bzykając na boku, skoro ma ochotę 2 razy dziennie? bo ja nie.

Gość Hubert, mam tak na drugie
Zastanów się, dając sobie na wstrzymanie ze seksem, czy między wami jest tak naprawdę miłość czy tylko pożądanie i koncentracja na swoich pragnieniach. Może prawdziwa miłość dopiero cię ogarnie.

no tak on nie daje mi za bardzo czasu na zatesknienie za seksem i nabranie porzadania a ja nie jestem chodzaca napalona babka :p

pożądania się nie nabiera, ono jest albo nie. inna sprawa, że w zależności od organizmy tabsy mogą je obniżyć do sera. ale jakaż to wygoda dla faceta, która ma w dupie twoją przyjemność, nieprawdaż? :)

Gość xdnxkldvdkm
czyli że jak raz zaczęłaś mu dawać to już teraz uważasz że musisz dwa razy dziennie co dnia? a taka opcja ze np. ty nie masz ochoty?

Gość Aparat007
jakas masakra autorko. Ja zgadzam sie z "zaba na odwyku" 3 lata jak to nazywasz "uczysz sie seksu" i nie masz orgazmu ? Owszem jest cos takiego jak zgranie na poczatku zwiazku, bo kazdy ma stresa i nie wiadomo co i jak, ale po kilku razch jest coraz lepiej i lepiej. Albo on jest strasznym durniem i nie widzi ze nie masz orgazmu albo ma to centralnie w dupie. Facet ktory kiedykolwiek doprowadzil kobiete do orgazmu, pochowewo czy lechtaczkowego wie co to jest i jak to wyglada. Zastanow sie bo widze, ze chodzisz pod jego dyktanto, a frustracja rosnie. Nic dobrego z teog nie widze niestety.

ja mialam ograzm tylko przez petting ale jak zaczelismy sypiac ze soba - seks to nawet juz tego nie mam :/ nie wiem jak to jest, no jak nie mam kompletnie ochoty to on odpuszcza ale ilez mozna

Gość dsfdsv
"Hubert, mam tak na drugie Seks jest wspaniały, jak kocham to seks jest jeszcze bardziej wspanialszy. Bez miłości wszystko się rozleci, a sam seks to taki sport dla zdrowia, który można uprawiać z każdą kobietą. Tylko po co! " 0 Po co się pytasz a po to by kobiety nie nazywały Cie nieudacznikiem.

Gość moj boze autorko lecz sie
na glowe. Handlujesz swoim seksem??? Moze od razu zatrudnij sie w agencji...

zamiast pisac glupoty przeczytaj uwaznie!!! tak super tak handluje ze spalam w przeciagu swojego 26 letniego zycia z 1 facetem i to tylko przez rok gratuluje inteligencji!

Gość kroczekowa
skoro miałaś orgazm, jak nie było pełnego seksu to wróćcie do tego. Potraktujcie to jako wstep do seksu. Wymagaj od faceta! Jak mozna mieć otarcia po seksie- to po co to w ogóle robisz? Chore. Problem nie jest w seksie przed ślubem tylko w Waszym podejsciu.

Gość Serio

Żałujesz? Przecież właśnie się dowiedziałaś, że Twój facet jest egoistą i możesz podjąć jakąś rozsądna decyzję. Dewotki tkwią w nieszczęśliwych związkach bo nie chciały sprawdzić kultury w łóżku swoich narzeczonych. A bzdur o tym że gdybyś poczekala miałabyś pierścionek na palcu nawet nie czytaj. Ja sypiam z moim facetem od początku związku i za miesiąc mamy wesele 🙂 no ale nam jest razem dobrze w każdej sytuacji: w kinie, w łóżku czy podczas zakupów