Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madlen82

Serce podzielone na pół

Polecane posty

Gość Madlen82

Kiedyś kochałam tylko jednego, później drugiegoo, wróciłam do pierwszego a kocham drugiego. Z drugim nie mam kontaktu, ale myślę o nim często od kilku lat, choć jestem z pierwszym. Od pierwszego nie chciałabym odejść a drugiego chciałabym mieć. Jestem porąbana i pogodzona z tym.

Można, jeśli tylko się chce, wybrać jedno i jednocześnie być szczęśliwym. Nie można w nieskończoność kochać dwóch. Jak Ty mu możesz patrzeć w oczy, jednocześnie myśląc o tym drugim.

Gość Madlen82
Wybrałam jedno i jestem szczęśliwa w połowie, no może w 70%. Ale o tym drugim nie zapomniałam, choć nie mamy kontaktu

Gość Proza
A ja jestem z mężem a kocham innego. Nie mogę od niego odejść bo mamy dzieci, wspólny majątek. Tamten nie ma nic więc musielibyśmy zaczynać wszystko od nowa...a ja nie mam na to siły i możliwości. Czy tak ma być? Czy mam go wywalić z serca? Jak kiedy jest mi z nim bajecznie? Mam być z mężem, którego chyba już nie kocham i nie rozumiem?

A może jesteś chwilowo znudzona mężem bo masz go na co dzień a tamten to taka odskocznia w przyjemność dla tego jest ok.

"Proza" jest wspaniałym przykładem na to że kobieta jesli ma dużo i ma coś co wiele kobiet by chciało mieć ( dzieci,kasa,rodzina,mąż zaradny) to trzeba tak to wszystko sobie poukładać by jak najszybciej taki stan rzeczy mógł sie spierdolić ...:D Po prostu kobietom nie może być dobrze w życiu bo wtedy wieje nudą i trzeba sobie skomplikowac za wszelką cenę życie

Gość to ja ten niedobry
Osiołkowi w żłobie dano.............................

kobiety czesto zyja w swiecie fantazji, do tego maja od dziecka wpojone do glowy ze nie ma nic bardziej wartosciowego ponad wielka romantyczna milosc i przez cale zycie sie za nia uganiaja jak nakrecone. trzeba przyjac do wiadomosci, ze nie ma domku na zielonym wzgorzu, nie ma krolewicza, nie ma ciaglej ekstazy romantycznych uniesien, nie ma zycia bez problemow, zlych doswiadczen, upierdliwej rodziny, wkurzajacego sasiada, psujacego sie samochodu, czy idiotki ktora nas ochlapie bo nie zauwazyla kaluzy 5x3m. troche pozytywnego nastawienia, dystansu, humoru, ciepla, dojrzalosci, pokory i mozna sobie tak poukladac zycie zeby bylo jak najbardziej zblizone to tego wymarzonego domku ani

Gość no to up
up

Gość szczygiełek z igiełek
czizas ale my to wszystko wiemy a jednak i tak gonimy jak nie w realu to w marzeniach, myślach codziennych za taką szalona miłością z królewiczem na rumaku itd taka już nasza natura co Wam trudno zrozumieć . A jak spiepr...my to zaraz wyjemy na forach ,że tylko jeden raz , że tak naprawę to wina męża , bo oschły.... itd:D

A jak spiepr...my to zaraz wyjemy na forach ,że tylko jeden raz , że tak naprawę to wina męża , bo oschły.... it x rewelacja :-)

Gość to napisałam ja, czizas
która od lat skędza swoje poukładane życie na kafeterii u boku zs

szczygielku fantazje mozna poskromic, a to ze akcja bajki nie toczy sie na rozowej chmurce nie oznacza ze musi zle sie skonczyc. i uwierz ze nie jest mi trudno zrozumiec :)

poukładane życie na kafeterii u boku zs ---eee tam u boku :)

Gość Zuzanna Amelia & 15
Regres - Jak Ci sie uklada w malzenstwie ?

:) Układa się super ... Nie ma się do czego doczepić (żona też sobie chwali) w czerwcu będą 2 lata :D

Gość Zuzanna Amelia & 15
Regres - To swietnie , a wiec zycze Wam aby ta sielanka trwala jak najdluzej.