Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiiii)

czy sa tu osoby ,ktore bywaja ciagle zmeczone?

Polecane posty

Gość kikiiii)

ja w sumie taki problem mam juz od dziecka ,ciagle czuje sie zmeczona ,wieczorami ledwo zyje juz mnie to meczy .Ja nawet rano jak wstaje jestem zmeczona -zdarza sie przy super slonecznej pogodzie ze jest ok ,ale jak jest juz za goraco to tez czuje zmeczenie .......jak ja zazdroszcze osoba co tryskaja energia non stop.Moze ktos zna na to sposob?

Gość fsadsds
ja mam podobnie, tzn ja w miarę dobrze funkcjonuję własnie wieczorem, a w ciągu dnia czasem jest tragedia

Gość fsadsds
u mnie to sie zaczęło jak skończyłam podstawówkę; dojeżdżalam do szkoły, uczyłam się do późna w nocy, a potem rano byłam niewyspana i cały dzień nieprpzytomna, potem wieczór we mnie jakieś nowe siły wchodzily i tak w kółko; mam w pracy taka osobę, która jest bardzo energiczna i nie wiem jak ona to robi...

Gość mysle ze dokladnie tak
tez tak kiedys mialam ,... wiecznie moglam na lozku lezec ,niekoniecznie spac, ale ciaagle lezec , odkad faszeruje się napojami energetyzujacymi oraz żelazem w tabletkach to tryskam energia :)

Gość moja idolka
Zrób sobie badania, choćby morfologię.

Gość tak ja tak miałam to była
ja tak miałam i mam do tej pory czasem, u mnie to objaw depresji :( leki pomagają, ale nie do końca

Gość pewnie robilas od tamtej
pory morfologie? wyszło ok?, ja się czułam potwornie zmęczona gdy mialam niedobor żelaza, postałam 10 min przy zmywaniu i już musiałam się połozyc.

Gość prinessaofpersia
zbadaj sobie tarczyce koniecznie

Gość fsadsds
ja miałam badania w ciąży i wszystkie były w normie; też się zastanawiam czy to nie objaw depresji........

U mnie właśnie stwierdzono depresję po którymś z kolei badaniu krwi, morfologia była ok, a ja jak zombie...To nie było takie typowe zmęczenie, jak np. przy anemii - miałam kiedyś anemię i czułam się zupełnie inaczej, zadyszka, oblewanie potem przy wysiłku...A przy depresji to właściwie nie wiesz, czy cię coś boli, czasem całe ciało jakby bolało, zasypiasz z myślą o tym, że jutro znowu będzie ciężko, wstajesz zmęczona...masakra. Dopiero lekarz rodzinny dał mi skierowanie do psychiatry i leki trochę mnie postawiły na nogi.

Gość fsadsds
to ja mam podobnie, niby jestem w stanie fizycznie cos zrobić, ale czuję taką niemoc, taki brak sił, chęci i energii do działania; wstaję zmęczona, obolała....; czasem faktycznie czuję że muszę się połozyć, ale to raczej ze spadkiem ciśnienia jest związane...a odczuwasz jakieś skutki uboczne tych leków przeciwdepresyjnych? miałaś jakieś inne objawy wskazujące na depresję

Inne objawy u mnie to senność, właśnie taka niemoc o której piszesz, baaaaardzo zły nastrój, pesymistyczne nastawienie, płacz o byle co, czasem myśli samobójcze, czasem agresja jako reakcja na drobiazgi (np. mąż założył małej inne śpioszki niż przygotowałam a ja mu zrobiłam karczemną awanturę). Ogólnie paskudne choróbsko. Skutków ubocznych leków raczej nie odczuwam, dostawałam Paxtin.

Gość MIASIAISAISASAASA
mam to samo.c iagle zmeczona. Rano wstaje i jestem nie przytomna.

Gość zmęczeni życiem
są wszyscy

Gość MIASIAISAISASAASA
a

Gość zmęczeni życiem
up

Gość Są osoby które cierpią
na chroniczne zmęczenie i coś takiego podlega leczeniu. Trzeba się przebadać to podstawa (krew, mocz, hormony), przyjrzeć się swojej diecie bo może jest niezgodna z naszymi potrzebami. Jak to wszystko będzie w normie to radzę wybrać się do energoterapeuty albo kogoś kto zna się na refleksoterapii bądź akupunkturze. Nic nie dzieje się bez powodu a organizm daje znaki że z jakiegoś powodu sobie nie radzi. Ja tam miałam w okresie dojrzewania a i często zimą ale wiem że to zdarza się często natomiast mam kuzynkę która bywa często bardzo zmęczona, oczy bez energii, pobolewa ją głowa więc wysłałam ją na refleksoterapię i zobaczymy na ile pomoże .

Gość posty zniikają
!

Gość MIASIAISAISASAASA
f

Gość wredota5
ja też jestem słaba i wiecznie zmęczona (mimo, że nic właściwie nie robię, nie pracuję, obijam się ogólnie), mam tak od dziecka. Badania krwi zawsze bardzo dobre, tarczyca ok, taki chyba mój urok.

Gość kikiiii)
ja obecnie jestem w ciazy wiec gdzies tam teraz mam usprawiedliwienie ,ale tak naprawde to mam tak przez cale zycie i mam tego szczerze dosc ,badania zawsze wychodzily ok....

Gość byloiniema
Mialam tak ze wstawałam o 6:30 zrobilam dzieciom śniadanie do szkoły, dwie godziny na komputerze i szłam spać, wstawałam robiłam obiad, zjadlam szłam spać, budziłam się przed 18 , robiłam z dziećmi lekcje , kolacja kapiel i godz. 20 spac wszyscy. ALe ale mój partner powiedział że mam jesc magnez i jadłam po 4 dniach nie byłam w ogóle zmęczona, codziennie jadłam i było co raz lepiej :) Już nie śpię tyle , i mam chęci do funkcjonowania :P

Gość Ja tez jestem
ciagle, i wkurza mnie to, zwykle czynnosci mnie przerastaja :-(

czy robiłyście badania na tarczycę ? ja mam nadczynność tarczycy i w najbardziej drastycznym dla siebie momencie miałam poziom tsh = 0,002, gdzie normy zaczynają się od 0,4. Byłam mega zmęczona - bałam się jeździć autem, bo na światłach normlanie oczy mi się zamykały. Spać chodziłabym najchętniej juz o 18.00, do tego wieczne zmęczenie, kołotanie serca i nerwowość.

Gość yufdxcv
a gdzie tu do roboty chodzić fizycznej jeszcze?

Gość dswert
ja tak mam cale życie, już mam dosyc

Gość mam to samo co Ty Teneryffa
opisałasć,ze mialaś, ale z tarczyca wszystko ok., nie mam pojecia o co chodzi, od 2 lat jakbym przesypiala zycie, po red bullu jakos dzialam przez kilka h, wyniki mam dobre,m bo szukalam przyczyny wiec porobilam kompleksowe badania i nic:(

Gość gość
U mnie wyglądało to w ten sposób że godzinami siedziałam w domu, prawie z nikim sie nie spotykałam...Starałam sie jakos zabic ten wolny czas, czytałam książki ,siedziałam przed kopmuterem ale juz nie miałam sily...Miałam dosyc tej rutyny. Czasami czułam sie jakbym siedziala w klatce z ktorej musze sie wydostać...pomogło mi oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl , wzięłam 5 sesji i po pewnym czasie los zaczął się do mnie uśmiechać. Teraz już wiem, że to nie los, lecz ja po prostu stałam się pewniejsza siebie. Przed oczyszczeniem czułam się jakbym dźwigała na sobie jakiś ciężar, a teraz wręcz przeciwnie- jestem lekka jak piórko : )

Gość gość
Więcej kafe i odżyjecie na nowo!!! Ludzie ogarnijcie się, odstawcie komputer na 3 dni i zobaczycie, że zmęczenie minie!

ja mam tak niestety caly czas, a moj maz zasypia na stojaco... czasami mamy rodzinne drzemki, my i dzieci.. mala lezy w supermami jak literka c poduszce, mlody na kanapie a my na lozku i relaksujemy sie, regenerujemy