Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina93

pomocyyyyyy nie wiem co to

Polecane posty

Gość paulina93

27 lutego wyciagnelam antykoncepcje ( nuvaring) w niedziele 3marca dostalam okres a 6 marca skończył mi się i powinnam włożyć nastepny ale stwierdziliśmy z narzeczonym ze będziemy starac się o dziecko wiec odstawilam a dodam ze mam tylko jeden jajnik. W czasie okresu zaczelam kochac się z narzeczonym dzien w dzien. Od kilku dni mam silne bole podbrzusza odczucie jakby cos mi tam łaziło w srodku a na dodatek kuje mnie w jajniku czasami jak siedze. We wtorek 12 marca bylam u lekarza z tym brzuchem i okazalo się ze mam krew w moczu. A kilka dni wczesniej zaczela mi z pochwy wyciekac najpierw lekko zoltawa a teraz raz biala a raz przezroczysta galaretka. Od lekarza dostalam antybiotyk problem w tym ze mamy już 14 a dalej boli mnie podbrzusze czuje ze tam mi się cos rusza a na dotatek ta wydzielina. Dodatkowo wczoraj mój narzeczony zauważył ze mam wieksze piersi nie duzo ale sa. A jak się dzis kochaliśmy to powiedział ze moja pochwa zrobila się jakas luzniejsza bo normalnie wszedł nic mnie nie bolalo choc zawsze jak wchodzi we mnie to mnie boli a dzis rano za pierwszym razem wszedł i nic mnie nie bolalo. Zreszta jak zawsze się kochaliśmy to zawsze go kasalam jak ja dochodzilam dzis wcale tego nie czul i sam nie mogl dosc bo mowil ze nie czuje ze wogle we mnie jest. Czy to może być obiaw ciazy ?? nie wiem już sama:/

Gość hahahahhahahaha az z krzesła
ze smiechu spadłam :D

Gość paulina93
co w tym takiego smiesznego co??? mieszkam w angli i lekarz juz mi raz powiedzial ze to zapalenie miednicy wiec moze tu ktos bedzie wiedzial

z pewnością powiększył ci się biust i rozlużniła pochwa z powodu zapalenia miednicy :D:D:D

a to co ci łazi w pęcherzu to pewnie ufoludek jakiś

BO JEŚLI CHODZI O "CIĄŻOWE" OBJAWY, TO CZĘŚĆ MASZ Z 6-7 MIESIĄCA, A CZĘŚĆ ZE STANU PO PORODZIE NATURALNYM :)