Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała mi5830078563111

Fetyszysta zbok czy normalny allegrowicz

Polecane posty

Dostałam dość nieoczekiwanie zaproszenie na wesele, z tej okazji muszę zakupić kieckę, buty itp itd, a że noszę rozm buta 40-41 mam trochę kłopotu jak zawsze z doborem ładnych butków na obcasie. Obleciałam większość sklepów w mojej miejscowości i nic fajnego w moim rozmiarze nie znalazłam, więc wchodzę na allegro, szukam, a tu coś takiego: http://allegro.pl/jaeger-nr-40-5-41-czarne-klasyczne-czolenka-skora-i3084578425.html Wysokie, fajne, do klasycznej małej ołowkowej sukienki, ale w aukcji czytam : "Okazja również dla DQ, CD i TV ale raczej na szczupłe stopy i max nr 41" WTF???? Koleś sprzedaje i kupuje mnóstwo butów i większość w tym samym rozmiarze i przede wszystkim na baaardzo wysokim obcasie... Buty niby nowe, ale nie wiem co mam o tym myśleć???

Gość asia4680
Nie wiem, z czym masz problem, przecież drag queens też się muszą jakos zaopatrywać w obuwie, a jak większy rozmiar to wiadomo, że mogą się zainteresować. Nie wiem co Ci przeszkadza że Twoje buty mógłby potencjalnie kupić również facet :)

Nie rozumiem, o co się rozchodzi. A może to są buty ze zlikwidowanej kolekcji jakiejś fanki szpilek. Czemu od razu fetyszysta XD

Gość obser
moze i fetysz ale handlarz na pewno Kupuje duze ilosci na allegro i sprzedaje drozej - CIEKAWE CZY ODPROWADZA PODATEK :D i dziala legalnie jesli nie to współczuje jak mu sie do dupy skarbówka dobierze :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
a co cię to obchodzi ? jak idziesz do sklepu to pytasz sprzedawczynię, kasjerkę itd. czy nie są transwestytami, fetyszystami itd. ?

Jednak wolę nie ryzykować i nie kupię tych butów. Na samą myśl, że mogł je przymierzać jakis facet ubrany w kabaretki koronkowe stringi i gorsecik czuję obrzydzenie :/

Gość kuuuuurka wwoodna
no pewnie zawsze lepiej jak przymierzy jakaś kobieta z grzybicą stóp :D, autorka tematu to homofob :O

Gość DDDDooooo
Napisałem do tego allegrowicza podajac link do tego tematu moze sam sie wypowie :D

Gość kalukalaka
Buty o które Pani pyta są nowe i nikt ich nie nosił: a skoro nikt to i żaden "zbok". Może je Pani śmiało kupować i nie zawiedzie się na pewno. Jestem wielkim miłośnikiem szpilek, uważam że nie ma nic ładniejszego niż damskie nóżki z zgrabnych szpileczkach. Czy jestem fetyszystką? - na pewno tak , ale mam to szczerze mówiąc w nosie, taki jestem od kiedy pamiętam (miałem może 4 czy 5 lat ). Zgromadziłem wielką kolekcję szpilek około nr 40-41 - większości z nich żona nigdy nawet nie założyła a jeżeli zakładała to tylko po domu bo jest i tak bardzo wysoka. Ale nawet obsesja ma swój kres -zmarnowałem na te zakupy wiele kasy i mnóstwo czasu. Jeszcze czasem coś kupię, ale niewiele, głównie pozbywam się , aby jak umrę nie zostawić dzieci czy wnuków z tym zgniłym jajęm. To są same damskie buty , ale w połowie kupującymi okazują mężczyźni ( niby dla żony, dla siostry, czy dla dziewczyny ) - może prawda ale po kilku kontaktach z kupującymi , dodaję teraz uwagę dla DQ/CD/TV. Jak mają kasę to proszę bardzo. Dzięki temu liczę szybciej się pozbyć tych buciorów. I odzyskać , choć część, wydanych na nie pieniędzy. Myślę że w sumie większość jest nigdy nie używana. Nawet jak mają 2 czy 3 lata. Ale część była kupowana już używana ( np przez allegro) to nie wiem kto je nosił. Ale jak się kupuje buty w sklepie to też nie wiadomo kto je przed chwilą mierzył. Jeżeli jednak kupiłem buty brudne czy mocna używane to od razu je wyrzucałem .I takich wcale nie wystawiam. ciekawscy zadowoleni? - nie trzeba odpowiadać

Gość DDDDooooo
no mysle ze kobieta w pelni zadowolona z odp :D Lepiej zapytac w prost niz snuć domysły :) Pozdrawiam sprzedawce butów !!!!!

Gość kalukalaka
O właśnie. Na allegro istniej możliwość zadawania pytań sprzedającemu. I codziennie mam kilka lub kilkanaście pytań , na które z cierpliwością odpowiadam, dosyłam zdjęcia jak buty wyglądają na nogach , podaję dodatkowe informacje itp itd. Bo rozumiem, że nie łatwo kupić takie buty bez mierzenia. Zwłaszcza jeżeli to dla kogoś może pierwsze szpilki w życiu. Jeżeli Ty MAŁA MI masz więc jakieś pytanie, to proszę pytać, ALE MNIE, bezpośrednio przez allegro. A nie po forach szukać odpowiedzi od niewiadomo kogo o opinię w sprawie o której nikt poza mną nie ma żadnego, ale to żadnego pojęcia. No to czekam.

Gość pieniadz to pieniadz wiec
o co ci chodzi? chce ci dobrze zaplacic czy nie? to g... cie obchodzi co z tymi rzeczami zrobi skoro zrzekniesz sie do nich swoich praw!

Gość ty wyżej czytaj ze zrozumienie
m :O

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
dobre :D moze chocia zjedna idiotka przestanie sie zastanaiwac nad cudzym hobby :D