Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katek123987

Wywiad środowiskowy do policji

Polecane posty

Gość Katek123987

Witam! Chcialabym sie dowiedziec czy wywiad srodowiskowy jest przeprowadzany zawsze przy doborze do policji, gdyz pochodze z rodzinny alkoholikow dokaldnie ojciec jest alkoholikiem i dosc czesto dochodizlo do mega awantur gdzie wzywalismy policje, raz wezwalam policje bo bylam pobita przez ojca, sasiedzi tez słyszeli o awanturach... wiec nie wiem co moga powiedziec panom policjantom. Czy moglby mi ktos nakreslic temat, jakie to ma znaczenie przy doborze? Czy raczej zrezygnowac z rekrytacji?

Gość facet taki.....
na jakim etapie rekrutacji jesteś?

Gość Katek123987
jestem po testach psychologicznych, ktore wyszly pozytywnie

Gość facet taki.....
jestem policjantem nie rezygnuj z rekrutacja sama!! a ojciec jest karany za przestępstwa?

Jesteś głąbem który będzie kultywował polskie prawo które nie jest prawem legalnym ani prawem obiektywnym. Jesteś pewnie zakompleksiony i nie posiadasz swojego zdania, uważasz że bycie policjantem to powód do dumy? Takie głąby intelektualne idące na policjantów a mieszkające w Syrii, w Serbii czy w Macedonii też wykonują chore rozkazy bo przecież takie jest prawo.

Gość Katek123987
nie, nie jest karany ze tak powiem ogolnie z zewnatrz wszystko pieknie wyglada , ale w domu rozgrywa sie dramat... Po prostu chcialabym sie dowiedziec jak to wszystko moze zostac przyjete?

Gość facet taki.....
uwazam ze nie powinno miec to negatywnego wpływu jestes na półmetku, sama nie rezygnuj

Gość Katek123987
Wiec nie uwazam sie za gląba, gdyz koncze teraz jedne studia a policja to pasja a nie chcec bycia jakims cwaniaczkiem jak to mniemasz.

Gość Katek123987
Dobrze dziekuje za informacje. Pozdrawiam!

Gość janekkk...
,,

Gość facet taki.....
a jaki garnizon jesli mozna wiedziec

Gość Katek, nie uciekaj :)
Ja też staram się do Policji dostać. Może mogłybyśmy pogadać, ale nie tu, bo sama widzisz, że sytuacja nie sprzyja rozmowom? Co Ty na to?

Gość Kobieta_37*
Nie rezygnuj. Chyba raczej chodzi o opinię o Tobie. Ty nie jesteś Twoim ojcem.

Gość do facet taki
nie przejmuj sie w ogole i nawet nie odp co inni tu wypisuja anty sa policjanci dobrzy i zli. nie zwracaj uwagi ❤️ a Ty skad jestes?

Ponawiam pytanie :)

Gość facet taki.....
to mój garnizon

Gość facet taki.....
lubelskie

Gość Katek123987
Katek, nie uciekaj :) Właśnie widzę, wiec chętnie prywatnie porozmawiam ;)

6815032 to moje gg

Haloooo...

Gość do Katek nie uciekaj ;)
Odezwe sie jutro, poniewaz teraz korzystam z telefonu i chwilowo nie mam jak włączyć gg, jesli to nie problem?

Gość julka19xx
jakby do mnie przyszla policja z zapytaniem czy sąsiad jest normalny i czy nadaje sie na policjanta to odpowiem im ze jest alkoholikiem i znanym krętaczem. Nie chce miec policjanta w sasiedztwie.

Dobrze, nie ma problemu. Odezwij się, kiedy będziesz mogła, a ja odpiszę także w wolnym czasie. Chyba, że wolisz kontakt mailowy? Zresztą dogadamy się, jak odpiszesz.

Gość do Katek nie uciekaj ;)
Dokladnie, dogadamy sie juz na gg. Jutro napisze, takze mozna sie spodziewac ode mnie wiadomosc ;)

Gość BRUNET28
jeszcze sobie po lasce strzelcie policjanty niedoyebane

23:35 [zgłoś do usunięcia] syn fubu Jesteś głąbem który będzie kultywował polskie prawo które nie jest prawem legalnym ani prawem obiektywnym. Jesteś pewnie zakompleksiony i nie posiadasz swojego zdania, uważasz że bycie policjantem to powód do dumy? Takie głąby intelektualne idące na policjantów a mieszkające w Syrii, w Serbii czy w Macedonii też wykonują chore rozkazy bo przecież takie jest prawo." O CO CHODZI Z TĄ SERBIA:P?PRZECIEŻ TO PORZĄDNY KRAJ-KUPILI Z POLSKI AUTOBUSY W ODRÓŻNIENIU OD kOSOWARÓW:D. "julka19xx jakby do mnie przyszla policja z zapytaniem czy sąsiad jest normalny i czy nadaje sie na policjanta to odpowiem im ze jest alkoholikiem i znanym krętaczem. Nie chce miec policjanta w sasiedztwie." GDYBYM JA KANDYDOWAŁ TO BYŚ MIAŁA DUŻY PROBLEM NIE TYLKO Z UDOWODNIENIEM ALE NAWET ZE ZNALEZIENIEM JAKICHKOLWIEK POSZLAK NA TO ŻE JESTEM PIJAKIEM:P.JA TYLKO RAZ SIE TROCHE UPIŁEM I TO Z POMOCA KOLESIA:P.POZA TYM ŁYKAŁEM W ILOSCIACH NIEMAL SYMBOLICZNYCH;P.KIEDYŚ OKOŁO 200cm3 piwa łyknąłem a piwa nie lubie:P.No i jeszcze nigdy nie kupiłem bimbru ani nic w tym stylu:D. A gliniarze mogą mieć problem w przypadku rewolucji-ciekawe czy nadstawiłyby łebka za zdrajców rządowych:P?

Chodziło mi ogólnie o kraje bałkańskie gdzie ciągle jest napięta sytuacja a policyjne matoły muszą robić interwencje wobec cywilnych ludzi. HWDP

Jeżeli chodzi o gliniarzy to zgadzam sie że oni po prostu wykonują rozkazy.I nie często zagłębiają się w to czy ma to sens czy nie:O.Dlatego wobec takich też jestem sceptyczny co do prawidłowości tego co robią:O.Ciekawe co by było jakby wprowadzono karę śmierci za oddychanie:D.Chciałbym zobaczyć jak gorliwie by łapali "groźnych przestępców"razem ze sobą i wkładają swój łepek pod topór kata:D.No i to nie jest zasługa tylko gliniarzy co do pewnych spraw-jest jeszcze ABW:P.Ale generalnie tacy nawet mają wieskze szanse zostać groźnym przestępcą niż byle obszczymurek aspołeczny siedzący miesiacami w chałupie:O.Między innymi dlatego że często mają do czynienia z rzezimieszkami a nikiedy wręcz zaczynają z nimi współpracować:O.Do tego wielu zamiast do mafii uwstąpić to udaje praworządnych:O.