Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającyMisiek

poważne pytanie do normalnych dziewczyn/kobiet

Polecane posty

Gość PytającyMisiek

witajcie! w wielkim skrócie: mój brat kupił dwa bilety VIP na koncert (dla siebie i dziewczyny), międzyczasie się rozstali, bilet dla dziewczyny sprezentował mi. Moja kobieta ma wielkie pretensje teraz do mnie, ze chce iśc na koncert bez niej. czy słuszne? Niestety nie ma możliwości dokupienia dla nie biletu, zresztą nawet nie byłoby mnie na niego stać. (brat świetnie zarabia). Czy to nie jest samolubne z jej strony?

Gość sialalalaodemniezdala
Trochę jest samolubna. Facet też potrzebuje chwili dla siebie. Jak każdy.

Samolubne... bo przecież ten bilet dostałeś "przy okazji", tak wyszło, a ona tego nie ogarnia

Gość hkjsdnjkvncx
laska przegina, stanowczo

Gość PytającyMisiek
jeszcze się odgraża, że jak pojadę to ona też sobie wyjedzie z koleżankami na wycieczkę. szlag mnie trafia

Gość Yrena Cownacka
Zapytaj, czy zmienila tampona.

Gość platek rozy
A zrobiles kiedys cos zlego? Oklamales ja lub zdradziles? Jesli tak to ona moze miec obawy przed Twoim wyjazdem i dlatego Cie atakuje i szantazuje. Ale skoro jestescie razem to musicie miec, lub budowac na nowo zaufanie do siebie. Jesli zawsze byles wobec niej w porzadku to troche przesadza, moze jest bardzo zazdrosna albo ma jakies ciezkie dni ;) Wtedy pogadaj z nia wytlumacz ze bedziesz grzeczny itp ;) no i ze potrzebujesz czasem pobyc w meskim gronie, a ona, czemu nie - niech spotka sie wtedy z kolezankami, nie bedzie sie w tym czasue tak martwic :)

No co za głupia cipa. :O Dlatego właśnie zwykłam gardzić babami. :O Na szczęście jest jakiś mały odsetek normalnych.

Strzela Ci focha bo go zauważasz i się nim przejmujesz:classic_cool: Nie nauczyłeś jej jeszcze tego że każde z was ma wlasne zycie i ma prawo swój własny czas spedzac w taki sposob jaki chce:P Oczywiscie mam nadzieje że Ty to prawo również jej dajesz?:P

Smycz to nigdy nie jest dobry sposób. Ulegniesz raz, to będziesz miał tak zawsze. Na piwo z kumplami wychodzisz? Czy też masz zakaz?