agusis 0 Napisano Marzec 15, 2013 Zdjęcie0732.jpg Zdjęcie0729.jpg To są zdjęcia z dzisiaj. Widzicie tą drugą kreskę. Jestem już po terminie @. Dodam że bym chciała żeby to była ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Marzec 15, 2013 Nikt nie zobaczy,musisz zdjecia wrzucic na np.voila.pl,badz fotosik.pl i dac linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dkdb cd njd cmdc dmc dmccd Napisano Marzec 15, 2013 nikt nie widzi,bo zdjęć nie dałas sieroto boza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusis 0 Napisano Marzec 15, 2013 http://www.voila.pl/240/crq2j/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusis 0 Napisano Marzec 15, 2013 http://www.voila.pl/241/kwdh2/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikus2530 0 Napisano Marzec 15, 2013 Nie ma drugiej kreski przecież, to co można widzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Marzec 15, 2013 Przykro mi,ale brak drugiej kreski niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do okulisty radze Napisano Marzec 15, 2013 do okulisty radze sie przejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALDONA ORMAN Napisano Marzec 15, 2013 nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm mmm Napisano Marzec 15, 2013 ja tam nic nie widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ny98u Napisano Marzec 15, 2013 nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba w snach Napisano Marzec 15, 2013 test negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hggh Napisano Marzec 15, 2013 nie uroiłaś ją sobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voifudkk Napisano Marzec 15, 2013 nie ma drugiej kreski, a taki blady cień jest na testach zawsze, widziałabyś gdybyś przyjrzała sie przed zrobieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hggh Napisano Marzec 15, 2013 sobie* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 15, 2013 nie ma.... albo zdjęcia są słabej jakości :) ale moim zdaniem nie ma.... jeśli byłabyś w ciązy kreska zabarwiłaby się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusis 0 Napisano Marzec 15, 2013 iale ja naprawde ja widze. w poprzedniej ciazytez mialam taka sama kreske i teraz spi obok mnie 2.5 letnia dziewczynka. a moze ktoras tez tak miala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusis 0 Napisano Marzec 15, 2013 Wszystkie mówicie że nic nie widać ale ja ją widzę. Jest bardzo jasna ale jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no popatz wszyscy ślepi a ty Napisano Marzec 15, 2013 masz taki sokoli wzrok tylko po co zaraz zakładać temat o tym na kafe?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusis 0 Napisano Marzec 15, 2013 Nie mówię że wszyscy jesteście ślepi. Jutro z rana zrobię jeszcze jeden test z innej firmy więc dam znać czy miałyście rację czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamalistopadowa Napisano Marzec 15, 2013 a ja widze cień cienia na drugim zdjęciu (też tak miałam..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brava 0 Napisano Marzec 16, 2013 no i co agusis zrobilas test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusis 0 Napisano Marzec 18, 2013 Byłam u ginekologa. W ciąży nie jestem ale mam za to torbiel na jajniku. Boję się strasznie zwłaszcza że nawet mi ta Pani ginekolog nie zapisała żadnych tabletek, tylko powiedziała że mam przyjść za miesiąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach