Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaliza999inferno

a Wasi mężczyzni podczas ciazy chcieli sie kochac czy unikali?

Polecane posty

Gość monaliza999inferno

Wasi mezowie/nerzeczeni/chlopacy/partnerzy jakkolwiek by nie nazwac ;) podczas ciazy chcieli sie kochac czy raczej unikali zblizen? Bali sie o dziecko, nie podobala sie im wasza figura czy tez mieli np wzmozomy poped ?:)

Gość Mama 1991
mój chciał, ale ja nie chciałam

Gość tak tak tak tak..............
mój na szczeście chce chociaz na początku bał sie czy na pewno dziecku nie zrobi krzywdy, zreszta ja tez ale ginekolog rozwiała nasze wątpliwości. a napisałam "na szczęście" bo w ciąży mam o wiele większa ochotę na sex niz przed ciążą mimo, że rpzed ciąża tez miałam codziennie ochotę :) no i pewnie się cieszy bo piersi mam większe :D

Gość monaliza999inferno
a brzuszek im nie przeszkadza? tzn wasz wyglad, bo co innego sam brzuszek co innego jak sie przytyje 35 kg hehe a pod koneic ciazy?

Gość monaliza999inferno
czyli tylko moj facet ma problem z obawa o dziecko? :( kurde, przytylam tylko 10 kg, 7 miesiac. wszystko poszlo w brzuch, reszta figury taka sama, cycki urosly ale nie jakos szalenie... a on nie chce

no pod koniec to juz nie był brzuszek tylko brzuszysko :):) Nie, nie przeszkadzał. My kochaliśmy się dzień przed porodem, w sumie na wyraźne "polcenie" mojego gina- przenosiłam ciązę prawie dwa tygodnie :)

Gość monaliza999inferno
no pod koniec to wiem, ze czasem jest zalecenie i wtedy to juz chyba moj sie poslucha chociaz lekarza heh. ale teraz mimo ze gin mowi ze wszystko pieknie gra i wolno sie kochac to on nie chce :( on nawet loda nie chce. wiec chyba sie stalam dla niego aseksualna w ciazy. ale widze ze raczej u wiekszosci nei ma takiego zjawiska

oj tam, zależy od faceta- nie dorabiaj ideologii:) Maż mojej przyjaciółki też nie chciała, mowił, że dziwnie sie czuje, jak sobie wyobrazi, ze tak w środku jest dziecko- laski tez nie chciał.Moja przyjaciółka zastanawiała sie, czy teraz już bedzie dla niego tylko matką- ale po porodzie wszystko się unormowało. Będzie dobrze.

żyłam w celibacie prawie rok najpierw nie wolno było potem się spasłam więc w sumie się nie dziwię że mnie stary nie zauważał a potem się przyzwyczaiłam i dopiero jakiś czas temu przeszło nam obojgu trochę miałam przesrane w psyche przez starego ale ... było minęło

Gość no a jak
Ja się nie moge opędzić, on ma ciagle ochotę, a moje libido znaczie spadło (jestem w 23tc), tzn. tęsknie za seksem, ale nie takim przy którym musze uważac na brzuszek i martwić się o maluszka;)

Gość kalafiorowa
u mnie sie mąż z poczatku bał, ale pod naciskiem ulegał:)) ja zawsze miałam ochote i w ciąży sie to nie zmieniło, także sexu sobie nie odmawialismy:) teraz juz po porodzie 2 tyg,ale się wstrzymujemy, choc ja juz mam ochote, ale tzreba wytzrymać jeszce jakis czas.

Gość cnhdsb cjhbsdhj
chce i sie troche boi do 6 miesiaca bylo raczej bez wiekszych zmian teraz w 8 miesiacu brzuch jest duzy, a mi czesto jest niewygodnie i naze ulubione pozycje odpadaja, bo boli poza tym nie lubie swojego ciala, wiec nie lubie sie tez rozbierac kochamy sie raz w tygodniu i zle mi z tym, ale wygladam jak foka

Gość monaliza999inferno55555
no mam nadzieje, ale troche przykro mi ze mnie tak odsunal od siebie. rozumiem, ja tez sie dziwie jak sie zmieniam i dziwna jest swiadomosc posiadania dziecka w brzuchu ;) ale jestem nadal kobieta i potrzebuje bliskosci. teraz posucha, po porodzie kilka tygodni tez... ehh, czyli pewnie pierwszy seks za 4 miesiace :(

zazdroszcze napalonych mezow:P ja mam juz kilka tygodni posuche z przerwa na loda. takze ciezko mi wytrzymac a on nic. dobrze ze nie nabralam duzo wagi i nie mam wilczego apetytu poki co, wiec moze sie uda szybko zrzucic po porodzie. i moze znowu bedzie jak kiedys...

Gość bobas jc
Chce cały czas. Na dniach rodzę a on dalej chce. Już mi lekarka nagadała, że seksu nie uprawiać ( swoją drogą ciekawe po czym ona to poznaje;) żeby nie przyspieszać porodu. Ja w sumie przytyłam około 10 kg w ciąży, czuję się oki.

z poczatku mial obawy bojac sie moze zrobic mi lub dziecku ''krzywde'' ale wystarczyla lekcja od pana doktora ktory mu wszystko wytlumaczyl i nie ma juz najmniejszych oporow :)

ehh, no ja mam ochote chopciaz juz mi przechodzi bo psychicznie czuje sie zle z tym ze on nie chce. ale jestem ciagle gotowa- wilgotna, warunki na dole sprzyjaja ;p

no wlasnie sie zastanawiam czy nie powiedziec lekarzowi zeby upewnil meza ze ma zielone swiatlo :P jak on ebdzie czekal na usg za drzwiami... ale jak nie chce mnie ze wzgledu na cialo to nic nie da

Gość kroczekowa
ale jak on Cie moze nie chciec ze wzgledu na ciało? Że utyłaś? Nie sadzę, jeśli Cie kocha to bankowo chodzi o dziecko. Moze rozmowa z lekarzem mu pomoze.

Gość hulaj dusza
mój chciał i ja też chciałam, nawet jak już sporo przytyłam. Polecam przy dużych brzuszkach pozycję na boku. Można się kochać i do ostatniego dnia ciąży, no chyba że gin zabroni, a jak nie to przytulać się przytulać

Gość hulaj dusza
szwagier bał się ze szwagierką kochać, raz opowiadała jak jej mówił, że on się boi, że dziecko po głowie bije :) przeszło mu

Gość położna uj
Drogie Panie, jestem położną piszącą prace mgr. Jest to praca badawcza, więc potrzebuję Waszej pomocy. Jeśli jesteście po 37 tyg ciąży, to wypełnijcie proszę ankietę znajdująca się w linku poniżej, Będę bardzo wdzięczna. http://www.ankietka.pl/ankieta/107320/kwestio nariusz-ankiety.html