Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaoooooooooooolllllllll

agresywny facet zpowodu braku seksu

Polecane posty

Gość acordeon
niektórzy bagatelizują problem ja też pierdzę w domu czasami,aż mi jest głupio ale po niektórych potrawach nie da się tego opanować i jakoś moja żona też nie patrzy na mnie jak na chama trochę zrozumienia ludziska

Gość acordeon
niektórzy ludzie mają po prostu problemy gastryczne i trzeba to np zrozumiec a nie od razu wieszac na nich psy

Słuszne spostrzeżenie fajki śmierdzą gorzej zwłaszcza jak się nie pali.Całowanie się z kobietą,która pali to jak lizanie popielniczki i na odwrót

Pierdzenie pod czas seksu czy jedzenia? Fuj! No gdyby mi ktoś tak w trakcie jedzenia czy seksu zrobił, to odebrałoby mi ochotę.

Gość MARIOLA .M
TO JA BYM MUSIAŁA MĘŻA WYRZUCIC Z DOMU ALE WY NIEDOROŚLI JESTEŚCIE

Gość uświadomienie
kup mu sztuczną cipkę i wpuszczaj jego penisa zamiast do swojeji do cipki sztucznej. Wtedy będzie wilk syty i owca cała. Jeśli nie dasz mu rozładowania napięcia seksualnego, to może zachorować na prostatyzm i być agresywnym. Masz tu z Fizjologii seksu cytat: Wytrysk na zdrowie. Według ustaleń seksuologii 19-tego wieku częsta ejakulacja, szczególnie w wyniku masturbacji, miała osłabić organizm i prowadzić do szeregu schorzeń, np. "wysychania rdzenia kręgowego". Uważano, że mężczyzna dysponuje ściśle określoną pulą ok. 4. tys. ejakulatów, a po jej wyczerpaniu staje się impotentem. Oszczędność była zaleceniem zdrowotnym. Dzisiaj już wiemy, że aktywność seksualna w ciągu całego życia mężczyzny pozwala zachować sprawność także w starszym wieku i jest rodzajem treningu utrzymującego tę funkcję. Udane współżycie miłosne zakończone orgazmem jest warunkiem zdrowia psychofizycznego obojga płci. Uwalnia od napięcia seksualnego stale wytwarzanego przez popęd płciowy. Przy silnym libido napięcie narasta w psychice i nierozładowane może przyczyniać się do formowania takich objawów psychopatologicznych jak: lęk, drażliwość, wzrost agresywności czy objawy psychosomatyczne. Dotyczy to zwłaszcza młodych mężczyzn. Brak ejakulacji może wywołać także zaburzenia czysto somatyczne, a najczęściej bóle okolicy krocza, wywołane gromadzeniem wydzieliny sterczowej. Taki stan może też powstawać w wyniku kontaktów seksualnych nie zakończonych wytryskiem, a w postaci przewlekłej staje się jednostką chorobową - prostatyzmem. Organizm ludzki jest jednak układem samoregulującym się i w większości przypadków równowagę przywracają polucje nocne lub obniżenie poziomu libido przy dłuższej abstynencji.

Gość aaaaaaaaaoooooooooooolllllllll
on nie jest dorastającym facetem, tylko 30-latkiem leży teraz na kanapie, dalej nagi i myśli chyba dalej,że jest królem świata

Gość fajoe fajoe
Pierdy mnie powalily nei nei a ty nie pierdykasz dupą swoją