Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firma Moker - Czaniec

Do ludzi którzy zamierzają się zatrudnić w firmie MOKER

Polecane posty

Gość Firma Moker - Czaniec

Do osób które zamierzają sie zatrudnić w firmie MOKER w Czańcu. Ci ludzie wymagają od ludzi do handlu przewoźnego tylko prawka. To jest najmniejszy problem ale.... od ludzi bez prawka wymagają własnego lokalu, często wrabiają ludzi w manka (tak by nie mogli wyjść z długów), nie płacą za lokal, nawet jak lokal należy do pracownika, ani za żadne rachunki. Po prostu żądają by osoba która sprzedawała w sklepie sama opłacała czynsz, prąd,itp. Mimo że dana osoba jest pracownikiem ich zakładu. Po prostu jak robią renamenty(osoby które sprzedają towar na targu) muszą do nich jechać to po prostu pewnie specjalnie kradną z auta pościele by udowodnić manko. Szukają często osób głupich i frajerów.

Gość słyszałam o tej firmie
nawet tam pracowałam 5 lat. Miałam trzy lokale w dobrym miejscu. Właściel powiedział że będzie pokrywał za te lokale połowę czynszu, potem się z tego wycofał.

Gość słyszałam o tej firmie
najpierw panie z urzędu pracy powiedziały mi że jest to bardzo dobra firma. Więc tam poszłam, niestety tak się wpakowałam na około 20 tysięcy manka. Nie zamierzam im tego spłacać, wyjechałam za granicę i mam ich w dupie.

Gość mokerek
witam a ja tam pracuje i żyje

Gość gość
na bank managerow ksztalcily firmy ubezpieczeniowe :D

Gość alfi1971
Pracuje od ponad roku i chwalę sobie extra szef super ludzie a manko jak ktoś nie umie pilnować towaru to niech płaci trudno żeby szef płacił za twoje manka do handlu trzeba mieć na czy czapkę nosić :-)