Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brava

Temperatura i owulacja- jak to jest?

Polecane posty

Dzewczyny jak dlugo po skoku temperatury mozliwe jest zajscie w ciaze? Czy mozliwe po 2 dniach od skoku? Prosze powiedzcie jak to jest.

Gość nanka mamka
jesli nastapił skok temp znaczy że zbliża się owulacja, u każdej kobiety jest inaczej u innych jest w ten sam dzien a u innych za dwa dni, musisz mierzyć przez kilka cykli (codzien)wtedy będziesz wiedziała jak jest u ciebie.

wlasnie jedni mówia ze skok jest tuz po owu a jedni ze w dniu a jeszcze jedni ze po.... wiem ze kazdy organizm jest inny i róznie to wyglada. A czy ktos zaszedl w ciaze pare uprawiajac seks pare dni po skoku?

Gość nanka mamka
ja zaszłam dzień przed okresem , nie mierzyłam temp jak to później się okazało owulacja przesuneła się

nie da się zajść w ciążę dzień przed okresem. 4 dzień wyższych temperatur jest już dniem niepłodności bezwzględnej.

Gość nanka mamka
ja zaszłam bo przesunęła mi się owulacja o 2 tyg o czym nie wiedziałam a jak okres spoznial sie 2 tygodnie zrobiłam betę i 93 wyszło

w porządku, ale nie było to przed okresem ;) faza lutealna jest totalnie niepłodna, jeżeli jest dobrze wyznaczona oczywiście.

chodzi o to ze ja mierze reguralnie temp i stosunek odbyl sie 2 dni po skoku. czy jest szansa na ciaze?

po ilu dniach od skoku temperatury sa wiec dni plodne? z góry dzieki za odpowiedzi :)

Gość agiew
Ja korzystam z komputera cykli. Dni płodne mam do 3 dni po owulacji :) Użwam jako antykoncepcji i jeszcze się nie zawiodłam