Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sissi44kg

Pierwsze wytryski, masturbacja-w jakim wieku?

Polecane posty

Gość sissi44kg

Mam 17lat i młodszego brata który w czerwcu skończy 10. Dziś rano zostałam w domu, ponieważ nie czułam się najlepiej. Mama zadzwoniła z pracy, zebym zebrała pościel w pokoju swoim i brata i nastawiła pranie. Więc sciągam u niego poduszkę, odkrywam kołdrę - a tam w kilku miejscach powysychane białe plamy na poszwie i częściowo na prześcieradle - ohyda!!! Ślady mocno widoczne, bo pościel ciemna :( Piżamy nie oglądałam :( Czy to może być sperma? Czy to znaczy, ze on już się onanizuje? Czy to norma w tym wieku, czy może powiedzieć o tym rodzicom?

Gość Lulikkkk
10 lat.... To pewnie twojego ojca... Albo prowokacja...

Gość Lulikkkk
"w sumie wcześnie na to ale." Przeczytaj artykuł ze zrozumieniem.. 10 lat to okres dojrzewania to gratuluję wiedzy biologicznej...

Gość do impotenta wyżej
Lulikkkk ty masz chyba problemy nie tylko z ptakiem, ale i z czytaniem dziadku: Fazy dojrzewania 1.Przygotowawcza faza przedpokwitaniowa (prepubertalna) trwa około 2 lata, początek pokwitania ma przebieg utajony i rozpoczyna się między 6 a 8 rokiem życia, stopniowo nasilając się. 2.Faza dojrzewania właściwego (pubertalna) trwa około 4 lat, pomiędzy 10. a 16. rokiem życia. 3.Popokwitaniowa faza dorastania (postpubertalna) - w większości przypadków ma miejsce między 18. a 25. rokiem życia.

Gość do impotenta wyżej
Czy ty wogóle miałeś kiedyś wytrysk, taki spermy, nie krwi do mózgu? Zauważ, że druga faza, właśnie ta, w której zaczyna się zjawisko nocnych, mimowolnych wytrysków i okresu masturbacji zaczyna się +/- od 10r.ż. i traw aż do 16-ego? Co nie swędziała cię fujara impotencie stary że zaraz wypisujesz ludziom bzdury sugerujące w łóżku dziecka tatusia - pedofila? Co może masz ciągoty właśnie w tę stronę?