Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona__18

piecznie pochwy

Polecane posty

Gość Ona__18

od kilku msc mam problem, po oddaniu moczu odczuwam dziwne pieczenie pochwy . czy to może być jakieś zapalenie bakteryjne?grzybica?uczulenie na proszek/papier toaletowy ? czy są jakieś maści bez recepty aby złagodziły ten ból ? pomóżcie...

Gość help co to jest?
A dlaczego przez ten czas nie poszłaś do lekarza? To może być wszystko co wymieniłaś. Dlatego właśnie powinnaś się zgłosić do specjalisty, żeby zlecił badania i dobrał odpowiednie leki. A co do maści to możesz kupić Clotrimazolum - maść, do użytku zewnętrznego albo Tantum Rosa - proszek do rozpuszczania w wodzie i z tego robić nasiadówki.

Gość help co to jest?
A tutaj masz przykłady czym grozi nieleczone bakteryjne zakażenie pochwy? "Może wystąpić: niepłodność u kobiet w ciąży: poronienie, przedwczesny poród, niska masa urodzeniowa dziecka stany zapalne narządów miednicy mniejszej (m.in. zapalenie błony śluzowej macicy, zapalenie jajników, zapalenie dróg moczowych) powikłania po operacjach ginekologicznych zwiększona podatność na choroby przenoszone drogą płciową"

Gość Ona__18
ok , dzięki. jeżeli to nie pomoże wybiorę się do lekarza.. tylko to jest dziwne bo to nie jest tak że piecze mnie codziennie, tylko np. piecze mnie po sikaniu przez 3 dni a przez 4 nie..

Gość jaaaaaaaaaaaaaapieprzeeeee
mam wrazenie ze na kafe co drugą laske piecze pipka ,ludzie wystarczy wlączyc spis tematów a tam co krorys temat jest o uplawach ,bólu ,smrodku ,serku .W kazdym jest napisane to samo

Gość jaaaaaaaaaaaaaapieprzeeeee
a przy okazji..skoro twierdzisz ze bol jest po oddaniu moczu to sprawdz najpierw czy nie masz jakiejs infekcji odnosnie pecherze ,moczowodów bo to daje podobne odczucia u kobiet

Gość help co to jest?
Rozumiem, ale skoro piecze jednak od tak długiego czasu, tzn. że coś jednak jest. Może badania wyjdą ok i trzeba będzie po prostu zmienić nawyki toaletowe, proszek i to wszystko. Ale na prawdę lepiej to sprawdzić. O zdrowie, a w szczególności w tych sferach trzeba bardzo dbać, bo przez zaniedbanie można na prawdę skomplikować sobie życie. Wejdź na jakiś wątek kobiet co bezpłodność leczą albo zapalenie dróg rodnych, może to Ci da kopa do wizyty. Nie zwlekaj z wizytą u lekarza. Jest cała masa dobrych życzliwych specjalistów.

Gość Ona__18
dziękuje Ci za te rady, wypróbuję te maść a jak nie pomoże idę do lekarza