Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczanka100

Pomóżcie.

Polecane posty

Gość buraczanka100

Witam . Mam pytanie dotyczące miesiączki. Może mi podpowiecie. Czy okres może sie opóźniać ze względu np. przeziębienia- nie brałam żadnego antybiotyku... W tej chwili został mi już kaszel-no ale okres spóźnia mi się juz 5 dzień. Do apteki polecę w poniedziałek po ewentualny test. Niby wszelkie objawy jak na okres mam... a tu nic.....

Gość kredytowa
ja jak byłam przeziebiona ( też nie bralam antybiotyku) to dostalam tydzien wczesniej wiec spoźnić pewnie tez sie moze

Gość Bądź sobą
skoro może, dlatego że np wyjeżdżamy na urlop nad morze to i może pewnie przy przeziębieniu, ale współżyłaś bez zabezpieczenia? Pekła gumka? Zapomniałaś tabletki??

Gość buraczanka100
uprawiam z mężem stosunki przerywane,ale mąż jest na 10000% pewny że nic we mnie nie robił i tak już od 7 lat sie kochamy... no trudno, do poniedziałku jestem zdana na czekanie,w poniedz zrobie test,najchętniej już dziś bym zrobiła bo czekanie mnie tak denerwuje i złości,ale chwilowo nie mam jak się dostać do miasta-daleko i nas nieco zasypało :)

Gość Bądź sobą
współczuję, a mąż jak jest w pracy to nie może kupić? Wiesz mógł mieć wyjątkowo mocne plemniki, a ty wyjątkowo płodny dzień hehe :) Spróbuj może jakaś koleżanka akurat jest w mieście i mogłaby ci kupić?

Gość joljolmadafakeaaa
ja pier ole,jaki ciemnogrod. tak,mozesz zajsc w ciaze podczas stosunku przrywanego idiotko. moja kolezanka zaszla po 5 latach i jej maz tez byl pewny,ze nic jej tam nie zostawil. metoda przerywana to zadna!!!!!!!!!!!!!!! litosci....

Gość buraczanka100
joljolmadafakeaaa Wal się ! Wiem że metoda przerywana to zadna-nie musisz mi pisać! Ale czemu wyzwiska zaraz? Wulgarna dewotko!

Gość buraczanka100
joljolmadafakeaa A po drugie to ja nie pytałam czy mogę zajść w ciąże tylko w pytaniu było czy przez przeziębienie moze mi się okres opóźnić ! Czytałaś dokładnie ! ?