Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie fanka :-P

mama 6 latki - co o niej sadzicie?

Polecane posty

Bo ja odnosze wrazenie, że ona chce miec jakaś wylacznosc na to forum :o jak ktos nie ma stalego nicka ( CZARNEGO!) To w ogóle nie może się odezwac bo mama 6 latki sobie nie zyczy :o i gdzie nie wejde tam pisze, że pomaranczki czytaja cale forum bo wszystko o niej wiedziec - jakaś mania przesladowcza? :o

Ani mnie ziębi ani grzeje - zresztą jak wszyscy. A myślę autorko, że przesadzasz, akurat to prawda, że gdzie się nie odezwie to zaraz na Nią naskakują więc się broni dziewucha.

owszem mania przesladowcza to dobre okreslenie. sama tego doswiadczylam ze nie ktore pomarnaczki az nazbyt sledza co pisze i gdzie. a co do mamy 6 latki nic do niej nie mam wrecz przeciwnie. a co do autorki to w jakim celu zalozylas w ogole ten watek? jak widac sama nalezysz do tzw ''mani przesladowczej''

No nie wiem, ja w 2 tematach się odezwalam nie do niej, odpowiedzialam komus na zadane pytanie - kulturalnie, grzecznie udzielilam porady i mnie mama 6 latki "pogonila" i skrytykowala :o więc to nie była obrona a atak :o

Nie naleze ;) nie znam tej kobiety i nic o niej nie wiem :-P zaatakowala mnie więc o nią pytam - czy tylko mnie czy ogolnie obrzuca blotem pomarancze...

Gość o co kaman??????????
jak dla mnie jest ok., mloda, duzo rzeczy jeszcze nie wie, ale jak cos pisze to nawet z sensem, w sumie to mi sie tylko nie podobały jej wpisy odnosnie tematu dot. prezentu na chrzciny czy komunię, ale coz... ile ludzi tyle opinii

Gość Izabelka......... ...:)
ja pierdole aż sie przekleństwa mi wyrywaja jak takie tematy widzę. Każdy może sobie pisac co chce na forum byle by nikogo nie obrażać. A poza tym przejmujesz sie kims kto dla ciebie jest tylko postacia wirtualną? Zreszta jakie wyłączność na forum? jakos nie widze aby w każdym temacie pisała itp itd.

Gość Ona trochę dziwna
mądrzy się a kilka razy czytałam takie głupoty i jeszcze była w 100% pewna swoich racji.Chce się wywyższać i myśli że jest PANIĄ ZŁOTA RADA a tak naprawdę Śmieją się tu z niej.

Wylacznosc bo "wygania" pomarancze tylko dlatego że są pomaranczowe :o i obraza choć nic jej nie zrobilam! Ba! Nawet do niej nie pisalam :o

Gość ale to jest chore
zeby zakladac temat o niej czy innej dziewcznie z kafe, przeciez one i tak nie biorą sobie tego do głowy i slusznie, bo i po co?

Gość pomarańcza i już
To pewnie jakaś głupia pipa jest i tyle. Forum jest dla wszystkim - bez względu na kolor nicka. Radzę się tym nie przejmować, bo i po co? Niech spierdala a Ty pisz dalej.

Gość to fanka mireczkowatej
to fnka mireczkowatej i nawzajem.Obydwoje sie kochoją najbardziej dwie popierzone idiotki :o

Gość 090--00
też jej nie lubię, całymi dniami siedzi na kafe ale to pół biedy, wszytskie rozumy pozjadała, mądrzy się i mądrzy. A guzik wie i guzik ma.

Gość kjbghubghb
iouhuhuihjpihiuui

Gość ale prooobblem
jest w tym że ona pisze bez sensu. Jakaś dziewucha ze wsi, bez ambicji, dziecko 6 lat o ona kura domowa, teraz w ciąży z drugim, bedzie miała wymówkę żeby siedzieć w domu kolejne 6 lat.

Gość myskaff
ZEJDŹCCIE Z NIEJ , TO NIE SZKOŁA PODSTAWOWA, A KAŻDY JEST JAKI JEST :)

Gość o co kaman??????????
ale zazdrościsz jej tego siedzenia w domu? chyba tak:P jej sprawa czy chce pracować czy byc w domu

Gość nic o niej nie sadze
nie kojarze laski

Gość DSAFDFSDADSAFAFSD
15:14 nie fanka :-P Bo ja odnosze wrazenie, że ona chce miec jakaś wylacznosc na to forum jak ktos nie ma stalego nicka ( CZARNEGO!) To w ogóle nie może się odezwac bo mama 6 latki sobie nie zyczy i gdzie nie wejde tam pisze, że pomaranczki czytaja cale forum bo wszystko o niej wiedziec - jakaś mania przesladowcza? 15:17 [zgłoś do usunięcia] Cisza, ja i czas! Ani mnie ziębi ani grzeje - zresztą jak wszyscy. A myślę autorko, że przesadzasz, akurat to prawda, że gdzie się nie odezwie to zaraz na Nią naskakują więc się broni dziewucha. 15:19 [zgłoś do usunięcia] ZaklopotanaNieznajoma owszem mania przesladowcza to dobre okreslenie. sama tego doswiadczylam ze nie ktore pomarnaczki az nazbyt sledza co pisze i gdzie. a co do mamy 6 latki nic do niej nie mam wrecz przeciwnie. a co do autorki to w jakim celu zalozylas w ogole ten watek? jak widac sama nalezysz do tzw ''mani przesladowczej'' 09.08.2013 - Czekamy na naszego Bąbelka 15:20 [zgłoś do usunięcia] nie fanka :-P No nie wiem, ja w 2 tematach się odezwalam nie do niej, odpowiedzialam komus na zadane pytanie - kulturalnie, grzecznie udzielilam porady i mnie mama 6 latki "pogonila" i skrytykowala więc to nie była obrona a atak 15:21 [zgłoś do usunięcia] nie fanka :-P Nie naleze nie znam tej kobiety i nic o niej nie wiem zaatakowala mnie więc o nią pytam - czy tylko mnie czy ogolnie obrzuca blotem pomarancze... 15:24 [zgłoś do usunięcia] o co kaman?????????? jak dla mnie jest ok., mloda, duzo rzeczy jeszcze nie wie, ale jak cos pisze to nawet z sensem, w sumie to mi sie tylko nie podobały jej wpisy odnosnie tematu dot. prezentu na chrzciny czy komunię, ale coz... ile ludzi tyle opinii 15:25 [zgłoś do usunięcia] Izabelka......... ...:) ja pie**ole aż sie przekleństwa mi wyrywaja jak takie tematy widzę. Każdy może sobie pisac co chce na forum byle by nikogo nie obrażać. A poza tym przejmujesz sie kims kto dla ciebie jest tylko postacia wirtualną? Zreszta jakie wyłączność na forum? jakos nie widze aby w każdym temacie pisała itp itd. 15:25 [zgłoś do usunięcia] Ona trochę dziwna mądrzy się a kilka razy czytałam takie głupoty i jeszcze była w 100% pewna swoich racji.Chce się wywyższać i myśli że jest PANIĄ ZŁOTA RADA a tak naprawdę Śmieją się tu z niej. 15:29 [zgłoś do usunięcia] nie fanka :-P Wylacznosc bo "wygania" pomarancze tylko dlatego że są pomaranczowe i obraza choć nic jej nie zrobilam! Ba! Nawet do niej nie pisalam 15:32 [zgłoś do usunięcia] ale to jest chore zeby zakladac temat o niej czy innej dziewcznie z kafe, przeciez one i tak nie biorą sobie tego do głowy i slusznie, bo i po co? 15:34 [zgłoś do usunięcia] Estera0904 Ktoś tu ma nudne życie !!! I wydaje mi się , że to właśnie autorka . 15:34 [zgłoś do usunięcia] pomarańcza i już To pewnie jakaś głupia pipa jest i tyle. Forum jest dla wszystkim - bez względu na kolor nicka. Radzę się tym nie przejmować, bo i po co? Niech spie**ala a Ty pisz dalej. 15:35 [zgłoś do usunięcia] to fanka mireczkowatej to fnka mireczkowatej i nawzajem.Obydwoje sie koch*ją najbardziej dwie popierzone idiotki 15:35 [zgłoś do usunięcia] 090--00 też jej nie lubię, całymi dniami siedzi na kafe ale to pół biedy, wszytskie rozumy pozjadała, mądrzy się i mądrzy. A guzik wie i guzik ma. 15:37 [zgłoś do usunięcia] kjbghubghb iouhuhuihjpihiuui 15:38 [zgłoś do usunięcia] ale prooobblem jest w tym że ona pisze bez sensu. Jakaś dziewucha ze wsi, bez ty lachociagu nie bedzeisz mi mowic co ma a co nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ambty k#icji, dziecko 6 lat o ona kura domowa, teraz w ciąży z drugim, bedzie miała wymówkę żeby siedzieć w domu kolejne 6 lat. 15:41 [zgłoś do usunięcia] myskaff ZEJDŹCCIE Z NIEJ , TO NIE SZKOŁA PODSTAWOWA, A KAŻDY JEST JAKI JEST 16:09 [zgłoś do usunięcia] o co kaman?????????? ale zazdrościsz jej tego siedzenia w domu? chyba tak jej sprawa czy chce pracować czy byc w domu 17:58 [zgłoś do usunięcia] nic o niej nie sadze nie kojarze laski Odpowiedz na ten temat listek Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / K

Gość DSAFDFSDADSAFAFSD
WYPIER