Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pewna ale 12341

Spodnie z nexta dlugo szukalam ale.. kupic?

Polecane posty

Dziewczyny długo chodziłam za tymi spodniami , nie mogłam znaleźć . W sensie, że moja mała ma teraz prawie 2 latka a ja odkąd zaczęła rok , to szukam i szukam. I znalazłam! Jestem zadowolona ale osoba sprzedająca pisze, że są lekko zabrudzone ale powiedzcie czy na zdjęciu głónym to widać ? Bo ona mówi , że nie widać tych plamek i ze zdjecia ukazuja stan faktyczny. Kupiłybyście? bo sie zastanawiam moge nie miec drugiej okazji.. http://allegro.pl/spodnie-rurki-serca-next-86-poszukiwane-i3102539454.html

Gość dziś cię nie spotkam jutro cię
nie chce martwic, ale jednak te slady troche widać

Gość ło matkooooo0
na allegro są miliony ładniejszych spodni a ty poszukiwałas takiego badziewia;/ wspołczuje gustu...

Gość bezrobornnaaaa29
s

Gość fjgdHjhfc
Masakryczne i brudne do tego nie kupuj tego badziewia.

Gość fjgdHjhfc
Baba co chwile pisze to tu plama i tu a i jeszcze czarna plama na nogawce heh aż mnie rozbawiła ta sprzedajca a :-D

Widac te plamki. Jedna na 4 zdjeciu i na dole nogawek tez widac ze zabrudzone, zoltawe takie. Tez nic specjalnego w tych spodniach nie widze ale skoro Tobie sie podobaja to za zlotowke mozesz kupic, nawet na plac zabaw sie przyda jakby cos

Gość asasasasasas
sa widoczne i na pewno nie zejdą....poszukaj innych

Gość hgfszxdfbn
ty powaznie ich poszukiwalas??? Paskudne sa! Moja mala ma sztruksy z takimi kieszonkami z H&M i sa duuuuzo ladniejsze.

tzn wiem ze te plamki sa ale na prawde dlugo szukalam! ;) No nic to moze poszukam innych no napisalam do sprzedajacej to napisala szczerze ze maja te plamki i ze moze uda mi sie sprac ale ona nie mogla wiec nie chce na pewno nikogo oszukac. To nie . Poszukam innych

Gość aha123456
ta jasne, dopiero dzis zauwazyla, ludzie miejcie troche szacunku dla własnych dzieci a nie jakieś dziady poplamione chcecie im zakładać. Nie jestem przeciwna używanym rzeczom, ale kurcze poplamione? skad wiesz czy to się spierze, i w dodatku jasne spodnie, pewnie że będzie widać. Tyle ładnych jasnych spodni jest dla dzieci a Wy musicie mieć markowe, nawet jeśli obsrane, za przeproszeniem