Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaljamente

Jak odgrzać lasagnę?

Polecane posty

Gość kaljamente

Ja w temacie. Z wczoraj zostało sporo i chciałam dzisiaj odgrzać w mikrofali, ale niestety nie wiem jak zrobić, aby nie była sucha ;/ Są dwie opcje - albo ją podgrzewam tak, że jest ledwie lednia albo tak, że makaron jest suchy. Jest jakaś opcja aby mieć ją gorącą z ciągnącym się serem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość peperoni
Skrop ją wodą...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaljamente
spaliła się zupełnie ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Lasanię owijam w folię aluminiową, wkładam rządaną porcję na duży durszlak (postawiony na garnku z wodą) i odgrzewam na parze. Nigdy z mikroweli :p Na parze odgrzewa się dłużej, ale nie smakuje jak wiór i się nie pali :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość analfabetkiiiiiiiiiii
rządaną :O:O:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Odgrzej ją na masełku na patelni, wtedy nie będzie sucha, za to pyszna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pomysl z folia aluminiowa faktycznie zadzialal, tylko nie trzeba sie spieszyc, u mnie po 5 minutach intensywnego parowania lazania byla ledwo ciepla, mimo ze opakowam wlasciwa strona folii na zewnatrz. Propozycja odgrzewania na masle niezbyt mi pasuje, pytanie tylko ... co jest mniej szkodliwe dla zdrowia, skazony tluszcz czy aluminium? ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
* smazony tluszcz mialo byc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×