Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam mnóstwo kompleksów

czy może się ktoś wypowiedzieć, zdjęcie

Polecane posty

czy mogę tak wyjść na ulicę do ludzi? mam grube nogi ale jakoś chciałabym się przełamać i zacząć chodzić w spódnicach....skórę mam zadbaną, cokolwiek bym nie robiła to nogi mi nie chcą schudnąć, zawsze jak spróbuję zrzucić parę kilo to zaczyna mi widać żebra, maleją mi piersi (a i tak mam małe:(), jak uprawiam sport to zazyczaj mięśnie rozbudowują się jeszcze bardziej...porażka http://www.voila.pl/405/i9sfu/?1 http://www.voila.pl/405/i9sfu/?2

Gość no coz......
kochaa mam identyczne nogi!!!! jezeli masz 174 to pewnie wygladamy bardzo podobnie, pewnie masz ladne biodra i ladne wciecie w talii - ja takie mam, ale nogi coz - klocuszki. Zawsze bedziemy takie miec, chyba ze bardzo mocno schudniesz. Ja kiedys schudlam do 54 kg przy moim wzroscie i wtedy nogi wygladaly super, ale ciezko utrzymac taka wage.

Gość no coz......
ps: absolutnie powinnas nosic sukienki i spodnice,moga byc do kolan bo wtedy lydka bedzie sie super prezentoeac

Gość Ty się widziałaś?
jeśli się widziałaś to mi powiedz GDZIE są te grube nogi? :/ Ty chyba naprawdę nie widziałaś grubych nóg,masz świetną figurę i nie daj sobie wmówić czegoś innego! Społeczeństwo oszalało,czy naprawdę każda laska chce wyglądać jak wieszak z przychodni NFZ? Ogarnijcie się kobiety!

dokładnie! jakbyś mnie opisała...chodzisz w spódnicach?

Gość hjulk
no co jak co ale nogi to masz ładne

mam masywne łydki i grube uda...na serio

resztę ciała mam nieproporcjonalna do nóg :( tutaj zdjęcia są kiepskiej jakości, mam luźną bluzkę...nie widać wszystkiego

Gość Huehuehue br br
Tak, masz ładne nogi. Usłyszałaś, co chciałaś, możesz sobie już iść.

Gość hjulk
nikt mi nie wmówi że ładne są patyki,

Gość hjulk
za moich czasów , gdy ktoś miał takienogi to się mówiło że ma zgrabne nogi, Dzisiaj sie ocenia nie zgrabność a chudość- głupota

wstydzę się chodzić w spódnicach :(

Gość no coz......
tak chodze w spodnicach, jak zaloze grube czarne rajstopy to nogi wygladaja gitowo, poza tym sa takie antycellulitowe rajstopy i one rewelacyjnie profiluja noge, getry tez k sie prezentuja, wysokie buty niezle poprawiaja wyglad, spokojnie chodz w spodnicach i sukienkach bo na pewno masz sliczne wciecie w talii i niezly tylek :)

Gość niebieskie kuleczki
Nogi są normalne, na pewno nie grube. A poza tym zapewniam Cię, że ludzie napotkani na ulicy mają Twoje nogi... gdzieś ;)

a w bikini wyglądam koszmarnie, mam chudy brzuch i grube nogi...

Gość no coz......
i nie wiem czy ty tez sie borykasz z takim problemem ale ja chociaz udalo mi sie wypracowac na silwni uda to mam takie dziwne "poduszeczki" przy kolanach (???????)

Gość Bzdury...
...apetycznie wyglądasz :-P

poduszeczki? hmm nie wiem...ogólnie moje nogi nadają się do amputacji :P wiem, ze szpili by mi trochę pomogły ale i tak jestem wysoka, czasami krępuję się chodzić na wysokich obcasach

Gość omaj gaaddd!
taaa na zdjęciach rzeczywiście widać grube syry... dałaś tak fatalne zdjęcia że nic nie mozemy ocenić :) grube giry to ma Beyonce knowless - takie prawie bezkształtne kolumny, Rihanna ma podobne - obie wokalistki nie mają zgrabych ud i łydek ani kostek... W ogóle nie lubie teledysków gdzie machają grubymi dupami i girami

przepraszam za jakość ale aparat w telefonie mam kiepski...

Gość nogi mogą byc
u mnie w pracy to dopiero kolesiowka ma dziwna figure nogi klocki normalnie az dziwnie sie na nia patrzy bo gora chuda i dwa klocki ja naszczescie mam nogi ładne dlugie i szczuple :) to jest moj atut

Gość debilna prowokacja
normalne nogi

Gość obiektynie patrzac
nie sa szczuple, nie jestes gruba, bo cala sylwetka jest ok, ale wydaje mi sie, ze mozesz miec jakies problemy hormonalne, bo w limfie gromadzi sie woda i nogi wygladaja jakby byly spuchniete, twoje tak wygladaja, na udach i kolana, widach po kolanach, mozesz sie przebadac dla spokoju. ja bym tez sie wstydzila krotkich spodnic, mozesz nosic za kolana, bo o to tu chodzi, moze to tylko woda nagromadzona, bo gruba nie jestes. ale nie martw sie tak bardzo ;)

Gość jklhkjhkj
dobre nogi, ja bym się nie krępowała chodzić w sukienkach. nie warto kupować butów, wiązanych na kostce bo skracają optycznie nogi. kształtu swoich kości nie zmienisz, więc nie przejmuj się.

żadna prowokacja -.-

Gość obiektynie patrzac
cwicz systematycznie, codziennie, powinno w tym temacie cos pomoc, ale gimnastyka a nie cwiczenia silowe na silowni, bo nie o to tu chodzi

teraz może ciut jestem spuchnięta (okres) ale też gdzieś czytałam o nagromadzonej wodzie w organizmie...jak sprawdzić czy to to? jak ewentualnie z tym walczyć?

a może ktoś mi polecić jakieś ćwiczenia?

Gość DSAFDFSDADSAFAFSD
malolata che sobie poruUchac, ale na sile szuka patyka do waginy:-P