Gość ljkljl Napisano Marzec 15, 2013 czy jednym z objawów może być chwilowa utrata słuchu?> w lewym uchu nic nie słyszałam a prawe było przytłumione po minucie wszystko puściło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 31 Październik (?) podczas obiadu trochę zasłabłam... pierwszy raz coś takiego miałam. Ciśnienie krwi musiało być dość niskie i standardowo blada twarz, ale wystarczyło się szybko położyć i przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbi(s)tka Napisano 31 Październik Podczas wczorajszego spaceru popołudniu i dzisiaj po południu miałam zawroty głowy i zasłabnięcie w wyniku ogólnego zmęczenia i niewyspania. Musiałam przez chwilę oprzeć się o mur kamienicy i głęboko pooddychać świeżym powietrzem. Później jakoś samo przeszło i poszłam dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 31 Październik 3 minuty temu, Hobbi(s)tka napisał: Podczas wczorajszego spaceru popołudniu i dzisiaj po południu miałam zawroty głowy i zasłabnięcie w wyniku ogólnego zmęczenia i niewyspania. Musiałam przez chwilę oprzeć się o mur kamienicy i głęboko pooddychać świeżym powietrzem. Później jakoś samo przeszło i poszłam dalej. Jak dzień po dniu to organizm wysyła konkretne sygnały... może choć trochę zwolnij, odpocznij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbi(s)tka Napisano 31 Październik 4 minuty temu, marawstala napisał: Jak dzień po dniu to organizm wysyła konkretne sygnały... może choć trochę zwolnij, odpocznij. Dzięki. "Siła wyższa" jak to mówią, czyli sytuacja z ostatnich dwóch tygodni na którą nie miałam wpływu... Ale jutro powinno wszystko wrócić do normy. Swoją drogą ja również jestem zmartwiona Twoim przypadkiem. Ciśnienie krwi czy może wahania cukru? To może być wszystko jak to mówią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 31 Październik 16 minut temu, Hobbi(s)tka napisał: Dzięki. "Siła wyższa" jak to mówią, czyli sytuacja z ostatnich dwóch tygodni na którą nie miałam wpływu... Ale jutro powinno wszystko wrócić do normy. Swoją drogą ja również jestem zmartwiona Twoim przypadkiem. Ciśnienie krwi czy może wahania cukru? To może być wszystko jak to mówią... Teraz będzie trochę czasu, żeby sobie poluzować. Może masz niedobory żelaza... Nie wiem, z glodu nie bo końcówka obiadu : ) dokładnie wszystko i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbi(s)tka Napisano 1 Listopad 21 godzin temu, marawstala napisał: Teraz będzie trochę czasu, żeby sobie poluzować. Może masz niedobory żelaza... Nie wiem, z glodu nie bo końcówka obiadu : ) dokładnie wszystko i nic. Najpierw to ja się muszę wyspać. A pomiar żelaza sobie zrobię... Przy niedocukrzeniu robi się słabo. Po obiedzie faktycznie dziwny objaw. A wiesz, że pomyślałam, że faktycznie, takie dni, ciśnienie atmosferyczne albo jakieś jesienne przesilenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 1 Listopad 4 godziny temu, Hobbi(s)tka napisał: Najpierw to ja się muszę wyspać. A pomiar żelaza sobie zrobię... Przy niedocukrzeniu robi się słabo. Po obiedzie faktycznie dziwny objaw. A wiesz, że pomyślałam, że faktycznie, takie dni, ciśnienie atmosferyczne albo jakieś jesienne przesilenie. Snu nic nie zastąpi więc racja : ) jak organizm potrzebuje to nie przekonasz go, że jest inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach