Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sissi44kg

Nie może mnie rozdziewiczyć! - w czym tkwi problem?

Polecane posty

Gość rupek
Twój men z tego co piszesz ma dużego , (zazdroszczę mu ) ... ale dalej ... ty jako kobietka dziewica możesz mieć i wąską szparkę i tak jak ktoś wcześniej pisał twardą błonkę . Czasami potrzebna jest w takim przypadku pomoc lekarza . Nie panikuj tylko zasięgnij porady swojego ginekologa . Czy byłaś kiedyś u takiego ???

Ja będę niepełnoletnia trochę krócej, ale to zawsze miło napotkać (mam nadzieję!) rówieśniczkę, która jednak potrafi jakoś pisać. 😴 "Potrzebuję seksu". Lepiej to przemyśl. Potrzebujesz seksu czy faceta? Bo jeśli *jednak* seksu, to spokojnie mogę Ci powiedzieć, że ruch penisa w pochwie nie jest niczym przyjemnym. To jest coś, na co się zgadzasz, bo tak każe Ci instynkt i chcesz go utrzymać przy sobie. O wiele ważniejsze jest to, jak one Cię dotyka, jak palcami przeczesuje Twoje włosy albo jak całuje wnętrze Twojej dłoni. Inaczej mają jedynie nimfomanki. :)

Gość ja za pierwszym razem miałam
12lat, on 19. Nie czułam bólu, nie było krwi tylko rozkosz przez całą coc, więc współczuję ci serdecznie :(

Gość ja za pierwszym razem miałam
^noc

Gość 44 kr??
i masz kształtną pupkę jak piszesz? bzdury spotykam się z laską która waży 51 kg przy twoim wzroście 172 cm i ona jest szczupła widać prawie żebra, jak dostała jakiegoś wirusowego zakażenia i schudła 3 kg to wylądowała w szpitalu. Więc nie pisz nam tutaj bzdur że wyglądasz normalnie.

Gość 51 to twoja laska ma ale
na jedną nogę - dziewczyna jest szczupła i tyle, a tu same krowy po 90kg i więcej urzędują i pieprzą trzy po trzy

Gość Mabta
Dokładnie. Jak ktoś jest zgrabny to go do piachu - a zgnoić zdeptać kościotrupa!