Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollka26

czy da sie znależc pracę biurową w UK?

Polecane posty

Gość gość
A jak z zarobkami w biurze?Ostatnio widzialam ogloszenie na Gumtree,ze poszukuja do biura,full za 700 funtow w Londynie...masakra,to nawet ponizej minimum krajowego.

Gość gość
*''full time'' mialo byc sorry

Gość gość
bo tyle właśnie płacą w biurach - pracownicy fizyczni zarabiają dużo więcej

Gość gość
zaczely polskie k***y robic wolontariaty za free w biurach to teraz az dziw bierze, ze chca placic jakiekolwiek pieniadze...

Gość gość
To widze,ze ja mam farta...11.30 na h na recepcji,praca latwa I przyjemna,bez problem moge brac nadgodziny jesli chce miec dodatkowa kase.

Gość gość
700 miesiecznie? niemozliwe, chyba ze na czarno. Ja mam 28 tys rocznie, ale oczywiscie zarobki zaleza od tego, co sie robi. Kolezanka biurko obok ma 44 tys rocznie.

Czy wy jestescie do ku/r/wy nedzy normalni ? :D autorka jest po prawie POLSKIM - na ch*j to komu w Anglii? jak sobie wyobrazacie jej prace jako prawnika tutaj? o jakich ku/r/wa wy kursach mowicie? moze prawniczych? :D :D tak sie sklada ze ja studiuje prawo tutaj!

Tak tak 700 na full time w londynie :D jak stawka minimalna to 6.31 (w Londynie living wage moze byc bodajze 8.80). I ty glupia ku/r/wp co sie tam odezwala o stazach, tak sie wlasnie nabiera cennego doswiadczenia i wszyscy tak robia...wiec tepa ku/r/wa to ty tutaj jestes :d

Gość gość
(w Londynie living wage moze byc bodajze 8.80) xxx ale nie jest! a do tej co ma 28 tys, a jej koleżanka 44 - w jakiej branży?

Gość gość
Nie, nie da sie. Oni maja tutaj swoich bezrobotnych z perfekcyjnym angielskim, tutejszym doswiadczeniem i wyksztalceniem ! Pracy w Uk juz i tak nie ma @@@ I nie bedzie !!!

Gość gość
Do osob, ktore pracowaly/pracuja na recepcji badz w biurze w UK: Jakie kursy, szkoly skonczyliscie?

Gość gość
Doczytalam teraz,ze praca jest od 10 do 8,super-50 h tygodniowo... Wychodzi w przyblizeniu 3.5 na h. :-P Zycie jak w Madrycie po prostu...

Gość gość
Ta co zarabia 28 tys. - pracuje w dziale technologii, studia konczylam w Polsce niezwiazane z moja praca (humanistyczne), zadnych kursow nie robilam w Uk, zaczynalam od prostych prac administracyjnych za 13 tys na rok.

Gość gość
ale co? projektujesz coś, czy dostajesz 28 tys za wklepywanie faktur i odbieranie telefonów?

Gość gość
Gdybym cos projektowala to bym dostawala 3 razy tyle :) glownie analizuje dane i szukam gdzie zaoszczedzic pieniadze.

Gość gość
Warto poczytać o tej firmie www.cekal.pl Mają swoją siedzibę w Wielkiej Brytanii więc wszystko mogą szybko załatwić. Oferują pracę bezpieczną, posiadają fundusz SOS - w przypadku niespodziewanej sytuacji mogą zaoferować pomoc finansową.