Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semi258

antybiotyk co robic

Polecane posty

Gość semi258

Witam, biore od 2 dni antybiotyk Gynalgin dopochwowo. Chodzi o to ze ustalilam godzine 20.45 na wziecie tabletki, ale po niej bardzo zle sie czuje boli mnie glowa tak ze leze i juz nie wstaje do rana... Zastanawialam sie czy moge zmienic godzine brania antybiotyku czy nic sie nie stanie? Zaznacze ze wzielam 1 dnia o 23 a wczoraj o 20.45 wiem ze powinnam o tej samej porze ale z pospiechu glupia nie sprawdzilam w ulotce czy brac o stalej porze.

powinnaś zmienić antybiotyk a nie godzinę brania. jesteś pewna, że po nim się tak źle czujesz?

Gość semi258
po 1 tabletce nie wiem jak bylo bo wzielam o 23 i poszlam spac, wczoraj wzielam o 20.45 i po kilkunastu minutach zaczela mnie bolec glowa tak ze musialam sie polozyc i tak juz lezalam i zasnelam. W ulotce pisze ze mozliwe skutki uboczne wlasnie takie sa bol glowy, nudnosci itp. Wolalabym brac go do konca bo to juz 2 z rzedu chcialabym wreszcie wyleczyc to chorobsko juz miesiac sie z tym ,mecze. Gdybym zmienila godzine i po wzieciu od razu poszla spac moze byloby ok