Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja1107

wasze pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość maja1107

witam! powiedzcie przyszłe mamusie i mamusie jakie były wasze pierwsze objawy w ciąży i około którego tygodnia wystąpiły Ja w styczniu miałam clo po 1 tab . było ok ale jednak okres był w drugim cylku nie brałam ponieważ męża nie było wiec uzgodniłam z gin że w lutym dam sobie spokój a robiłam testy owulacyjne od 13 do 17 dnia cyklu i wyrazie widac ze owu była .. marne szanse na ciąze bo mąż wyjechał dwa ni przed owu i w ten dzień sie kochaliśmy ale w środę miałąm dostac @ jak narazie bara:) i od paru dni mam tak jak by mdłośći ale może coś sobie wymyślam w mojej główce :P a jak tam u was Pozdrawiam :)

Gość zasiłek na dzieci w uk
po ok 2-3 tyg, miałam smaki na różne dziwne potrawy:P ogromną ochotę na sex, ale tak, że aż mnie skręcało. i strasznie długo i często spałam, co dziwne, bo nigdy wcześniej nie spałam w dzień:D

Gość maja1107
moja temperatura badana w... 31 dzień cyklu 13 marca godzina 13.20 (37.2) 32 dzień cyklu 14 marca godzina 1.09 w nocy (37.1) 32 dzień cyklu 14 marca godzina 11.00 (37.1) 32 dzień cylku 14 marca godzina 20.20 (36.8) 33 dzień cylku 15 marca godzina 12.41 (37.2) 33 dzień cyklu 15 marca godzina 15.50 (37.1) 33 dziń cylku 15 marca godizna 19.06 (37.3)

Gość maja1107
ja to moge spac o każdej porze dnia i nowy ze mnie leniuch

Gość maja1107
halo nie ma nikogo więcej ???

Gość hmm*hmm
ból brzucha jak przed okresem,ból piersi,straszna sennosć,mdłości lekkie przez 3 dni pózniej juz wogole nie mialam.

Gość maja1107
podbijam temat

Gość A co sz
Dziewczyny a co z szyjka? Czy szyjka macicy na poczatku ciazy zawsze jest wysoko i zamknieta?

Zrob test skoro jestes po terminie spodziewanej miesiaczki.A poza tym to widze,ze temperature mierzysz o roznych godzinach.A powinno sie to robic z samego rana tuz po przebudzeniu,bez wstawania z lozka o tej samej porze,bo pozniej pomiar jest zakłócony.

Gość jhjdJADNDSB
pierwszy objaw brak okresu

Gość tigiera
tak, szyjka na początku ciąży jest wysoko i zamknięta.

Gość tigiera
przed okresem się obniża

Gość maja1107
robie o różnych godzinach zeby zobaczyc co i jak a tak na marginesie to czasem potrafie i o 13 sie obudzic i jak wstaje to mieze to zalęży na którą zmiane mam do pracy jak narazie do dzis utrzymuje sie temperatuta 37.1 ale przeciez to nie możliwe żebym zaszła w ciąże nie było przytulania w dzień owu ani dziń przed tylko dwa dni przed wiec raczej to jakies zaburzenia i piersi mnie bolą od wczoraj powinnam juz odstac @ ale myle że to zaburzenia hormonalne po odstawieniu clo ..

2 dni przed owulacja mozna zajsc w ciaze wg mnie.oczywiscie jezeli owulacja faktycznie byla 2 dni wczesniej. Na Twoim miejscu zrobilabym test.

Gość maja1107
angel22 wiedz poczekam do poniedziałku bo nie chce sie znowu rozczarowac a i tak jak bym chciałą kupic test to apteka nie czynna juz u nas:(

Gość maja1107
dodam ze czasem coś mne tam zaboli ale nie mocno w dole brzucha

Gość lisica84
za oprócz braku miesiączki i cholernie bolących piersi to nic nie podejrzewałam, mdłości, bóle głowy i ogólne złe samopoczucie zaczęło się o8 8 tyg. i trwało do końca 1 trymestru. aaa, dzień przed zrobieniem testu ryczałam jak bóbr, jak małe dziecko i w zasadzie o nic.

Gość martula2402
Mi po pierwsze zatrzymała się miesiaczka i zrobiłam się senna.odrzucał mnie zapach alkoholu.i dostałam wilczy apetyt na jabłka-których normalnie nie jem:)

Gość maja1107
no i te gazy masakra wiadomo że to u człowieka normalne ale nie aż takie

Gość dsfesfs
Moje objawy byly to ciągle spanie i wymioty odrzucenie od pewnych zapachów i do tego brak mięsiączki... Ale te objawy przypomniałam sobii o niech dopiero po 2 tyg jak zaczełam podejrzewać ciąże.

Gość maja1107
dziś temperatura 36.9 z samego rana ehh to raczej nie wróży dobrze .. miesiączki bark objawy ciąży ucichły wiec pewnie bedzie nie długo @:(

To zalezy.Jak dlugo mierzusz temperature ? pomiary,ktore podalas,jak juz pisalam, nie byly mniej wiecej o tej samej porze i nie daje to wiarygodnego wyniku.

Gość maja1107
jutro zrobie test

Gość maja1107
negatyw:/

Gość maja1107
no ale @ nadal nie ma , nie rozumiem ... chyba będę musiała wybrać sie na badania prywatnie Gratulacje dla przyszłych mam :*** na mnie jeszcze nie pora a szkoda:(

Pierwszy objaw? PRZECZUCIE! :D A tak serio to na przelomie 4 i 5 tygodnia ciazy piersi zrobily mi sie tak wrazliwe ze nie moglam ulezec na brzuchu , ani sie obrucic a juz nie mowie o tym co sie dzialo jak maz chcial mnie dotknac :/ Trwalo to ok 3 tygodni... Nawet woda pod prysznicem sprawiala mi straszny bol... Potem wzielo mnie na kebaba z kwasnym sosem i trwalo to chwile (ok 1,5 tygodnia) Pozniej od 7tc dostalam obrzydzenia do miesa, wedlin itp...

Gość Martyyna
A ja mam 40 dc test negatywny i nie wiem co robić dalej