Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdswedfwe

pilnee

Polecane posty

Gość jdswedfwe

Założyłam już ten temat ale na niewłąściwej stronie. Mam pewien kłopot i liczę na naprawdę poważne odpowiedzi. Jestem dziewicą, w sobotę trochę zabawialiśmy się z chłopakiem (bezs zabezpieczenia) , próbował wejść we mnie ale bardzo mnie bolało więc wszedł może na 2cm. Nie było wytrysku ale chwilę wcześniej pojawił się preejakulat. Wchodził, że tak brzydko powiem suchy już. I teraz to głupie pytanie czy to starczy abym mogłą zajść w ciązę? Wczoraj pojawiły się bóle brzucha a do spodziewanej miesiączki mam jeszcze 10 dni. Jest w ogóle możliwe aby tak szybko nastąpiły objawy ciąży? Z góry przepraszam wszystkich za głupotę

Gość jdswedfwe
Nikt?

Gość jdswedfwe
Chodzi mi też o to, czy na taki czas przed miesiączką mogą wystąpić jej objawy. Bo w moim przypadku zawsze pojawiają się dosłownie na dzień przed. Teraz mam jeszcze takie lekkie mdłości i wzdęcia brzucha.

Gość mam_tak_samo
wkręcasz sobie te objawy

Te objawy spowodowane sa raczej wkrecaniem sobie,ze mozesz byc w ciazy,bo na objawy typowo ciazowe za wczesnie.Czasem w podswiadomosci cos sie nam ubzdura i skutki sa wlasnie tego typu.Jesli jednak ma Cie to uspokoic,to zrob test,ale nie wczesniej niz w dzien spodziewanej miesiaczki

Gość jdswedfwe
Okay, dziękuję dziewczyny:)