Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalajla

nakręcające mnie pięć pytań o minetkę do facetów

Polecane posty

Gość dalajla

Mam pytanie do mężczyzn którzy oczywiście mieli kontakt kiedykolwiek z minetką, czy możecie się wypowiedzieć jak to jest z tym smakiem i zapachem kobiecej dziurki. 1 Czy jest to smak słony, kwaśny, bez smaku? Jaki? 2 Czy zapach samego śluzu jest inny niż ogólny zapach c ipeczki? 3 Czy smak i zapach kobiety której robiłeś minetkę róznił się od tego jaki miała poprzednia? 4 Czy lubicie zapach tylko czystej myszki np zapach mydła tuż przed czy raczej lekki zapaszek? 5 Czy gdybyś poczuł zapach nie umytej c ipki w sytuacji nie związanej z sexem np leżąc jej na kolanach to podnieciłbyś się czy zraził?

1 Czy jest to smak słony, kwaśny, bez smaku? Jaki? - na zewnątrz jest raczej neutralny, nie potrafię określić tego smaku. W środku jest lekko kwaśny. 2 Czy zapach samego śluzu jest inny niż ogólny zapach cipeczki? - nie potrafię rozróżnić. Zapach jest obłędny, działa na mnie jak afrodyzjak. 3 Czy smak i zapach kobiety której robiłeś minetkę róznił się od tego jaki miała poprzednia? - tak 4 Czy lubicie zapach tylko czystej myszki np zapach mydła tuż przed czy raczej lekki zapaszek? - lubię czystą 5 Czy gdybyś poczuł zapach nie umytej c ipki w sytuacji nie związanej z sexem np leżąc jej na kolanach to podnieciłbyś się czy zraził? - raczej zraził. Lubię czyste.

Gość Nieludzki
Androgen Ty taki jebaka, a nie zwracasz uwagi na zapach, smak? Nie potrafisz odróżnić zapachu śluzu od zapachu pochwy? No nie.:( I lubisz zapach mydła na cipce?:O Zjeb.:D🖐️

Gość dalajla
Androgen Napisałeś ze zapachy i smaki partnerek różniły się, no właśnie czym intensywnością? czy ten intensywniejszy znaczy gorszy?

Gość Nieludzki
I uważaj co piszesz Germek, zabawimy się w myśliwego i zwierzynę łowną. Ale stul dziób, nie masz nic do gadania.:D Także spieprzaj.:D🖐️

Intensywniejszy nie znaczy gorszy. Natomiast nie kręci mnie zapach potu i sików po całym dniu w upale. Ludzki, nie masz pojęcia to nie pierdol.

Ludzki, sięgasz już kutasem do szyjki macicy, czy jeszcze nie masz aż tak wielkiego? :-)

Gość Nieludzki
Co Cię tak mój "kutas" interesuje? Zauważyłem że nazbyt często dopytujesz.:O To ja zapytam o Twoją spermę.;) Spijasz jak spijałeś? Czego tu się brzydzić? Swoich wydzielin?;) A jak z odchodami swoimi? Brzydzisz się? :( Andro. Taka prawda. Masz skłonności gejowskie, tylko nie chcesz się do tego przyznać. Nie wiem dlaczego. Ale to Twoja sprawa. Wiadomo.:(

Nie martw się ludzki. Nawet jeśli mam takie skłonności to Ciebie nie zamierzam dymać :-)

1 Czy jest to smak słony, kwaśny, bez smaku? Jaki? -bez smaku a w środku troszkę bardziej odznaczający się 2 Czy zapach samego śluzu jest inny niż ogólny zapach c ipeczki?-taki trudny do sprecyzowania 3 Czy smak i zapach kobiety której robiłeś minetkę różnił się od tego jaki miała poprzednia? rożni się i zależy od wieku,diety, ilości feromonów 4 Czy lubicie zapach tylko czystej myszki np zapach mydła tuż przed czy raczej lekki zapaszek? lubię czyste o naturalnym zapachu,bez przesady jeśli idzie o pachnidła;) 5 Czy gdybyś poczuł zapach nie umytej c ipki w sytuacji nie związanej z sexem np leżąc jej na kolanach to podnieciłbyś się czy zraził? raczej nie było by to przyjemne.

Gość Nieludzki
Dymasz to rudą małpę Foxy. Mnie jak już jeśli, to kochałbyś i lizałbyś mi stopy z miłości.🖐️ Przynajmniej otworzyłeś się trochę sam przed sobą.:D

Gość dalajla
Czyli naprawdę nikogo nie podnieca lekki zapaszek? podnieca was tylko sam zapach śluzu który jest jakiś taki mdły i trochę metaliczny ? A co z naturalnym zapachem? przeciez tak czy siak nie da się zapachu wyeliminować, my kobiety bo mamy frędzelki na wierzchu więc i zapach jest i tak zwykle pachniemy c pką a nie śluzem

Zależy co to znaczy lekki zapaszek. Cipka zawsze ma zapach, nawet umyta. Nie rozgraniczam jedynie co to za zapach, czy to śluz czy coś innego. Ludzki, przestań walić konia i też zacznij dymać jakąś małpę :-)

napisałem ze lubię naturalny zapach,trzeba rozgraniczyć tu zapach powstający w naturalny sposób podczas podniecenia i jakiś czas po nim od nie umytej czyli powiedzmy taki po całym dniu. To nie koniecznie musi być przyjemne.