Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesiak97

Jak schudnac z "oponki " na brzucu??

Polecane posty

Gość Niesiak97

Moze ktorejs z was udalo sie schudnąć !! prosze pomozcie ;(( nie mam juz sill :( robie a6w ale to mi nic nie pomaga ;(

Gość a co to jest ten brzuc?
Gdzie go masz?

Gość Olcia Dubicka
Mi udało się schudnąć i to 7 kilogramów już po miesiącu. Stosuję tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Wystarczyło przejść na zdrową żywność. Wcześniej jakoś na samej zdrowej żywności nie udało mi się schudnąć jak w połączeniu z tym tabletkami.Takie rozwiązanie poleciła mi kobieta której opiekuję się dziećmi, zaraziła mnie tym i ona też sama stosowała je i udało się jej schudnąć bez efektu jojo i skutków ubocznych. Mam też u niej wsparcie praktykantki a to bardzo ważne dla mnie ;) Z aktywności fizycznej wystarczyły spacery z dziećmi i zabawy na placu zabaw dla dzieci. A pierwsze opakowanie dostałam od niej w prezencie co mnie bardzo ucieszyło ;)

Gość maniana 11
3x/tydzień basen, 1 H pływania i jest płaski jak deska

Gość Zrzuć brzuch
Chcesz zrzucić zbędne kilogramy ?? Zrób to tak jak ja , nie stosuję żadnych diet cud, ani super tabletek, po prostu zdrowo jem i uprawiam sport. Zapraszam na mojego bloga http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ opisuje tam swoją drogę przez odchudzanie i postępy. Zajdziecie na blogu wszystko co niezbędne by walczyć z nadwagą porady, zdjęcia , filmy , przepisy potraw i opisy ćwiczeń , zapraszam serdecznie to nie jest jakiś "cud " sposób tylko rozwiązanie jak stracić nadwagę przy pomocy własnego wysiłku i zmodyfikowanego jadłospisu. Zapraszam

Gość pasolka
Oponkę traci się w taki sam sposób jak i resztę tłuszczu. Nie ma tu specjalnych reguł, ćwiczenia są ważne, ale najbardziej są skuteczne jeśli połączymy je ze skutecznym spalaczem tłuszczu jak therm line na przykład.

ja polecam treningi abs. pomagają zrzucić brzuch i przy okazji boczki :) wiele takich treningów znajdziesz w internecie, ja obecnie zaczęłam abs z mel b :)

Dieta, trochę sportu i nieco kosmetyki. Ja szczególnie polecam zabiegi elektrostymulacji, takie jak na przykład znajdziecie w ofercie tego salonu http://krakow.bonarka.yasumi.pl/skuteczne-odchudzanie Już nie raz byłam na tego typu zabiegach i jestem żywym dowodem na to, że działają. Jasne, że nie zrzuci się po dwóch 10 cm w pasie, ale mocno stymulują zbijanie tkanki tłuszczowej.

Gość Rosalie_1991
Ja polecam ćwiczenia abs z mel b znajdziesz na youtubie ćwiczenia na brzuch nogi i pośladki plus ćwiczenia na boczki z tiffany i hula hop z masażerem. Jedz normalnie bez żadnej diety by nie było efektu jojo tylko nie jedz fast foodów słodyczy i cipsów ;) efekt murowany do 8-10 miesięcy. Niestety szybciej się nie da bo z oponki ciężko zejść ale przynajmniej z efektem schudniesz i żadnego efektu jojo nie będziesz miała.... ćwiczenia na początku męczą a potem Ci się spodoba bo śmieszna jest trenerka ;) 5 posiłków dziennie ;) czasami rower czy pływanie ja tak zrzuciłam oponke troche a już mam miesiąc ćwiczeń. W sobote i niedziele na zregenerowanie mięśni czyli odpoczynek od ćwiczeń... nie przeraź się jak po ćwiczeniach będziesz miała opuchnięty brzuch ;). Pij winko zamiast piwa i nie pij gazowanych napoi, i pij dużo wody ;) pozdrawiam

Gość Klaudis9
najlepiej zacznij od detoksykacji organizmu a potem dieta :) ja stosuje slimtox.pl i zredukowalam brzuch do super poziomu teraz tylko miesnie :)

Gość gość
ale pier..cie ja schudłam już 8 kg, a opona nadal jest poleciały mi nogi i pośladki