Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysss

problem z przedszkolem

Polecane posty

Gość marysss

mam problem córka ma 2,5 roku od września chciałam ją posłać do przedszkola żeby iść do pracy(jestem młoda matka samotnie wychowywujaca córkę) kończąc praktykę zawodową szef poszedł mi na rękę i dał mi umowę o pracę żebym mogła iść na wychowawcze płatne a umówiliśmy się że po ukończeniu wychowawczego on mnie zwolni(nie stać go na jeszcze jednego pracownika) wtedy będę mogła iść na bezrobocie płatne.i tu się zaczyna problem.do września mam wychowawcze a papiery do przedszkola muszę złożyć teraz i niewiem co wpisać w rubryce o miejscu pracy gdyż umowę mam tylko do września a potrzebne są pieczątki zakładu pracy.co wpisać???

Gość wpisz...
stan na dzień wypełnienia wniosku, czyli, że pracujesz. Przeciez "nie wiesz" że szef cię zwolni

Gość hhhghfggf
pieczatke od szefa. ja tez pracowalam w 1 zakladzie. w tym czasie co byly podania bylam na wychowawczym. I podalam dane tego pracodwacy.Przeciez bylam zatrudniona.

Gość G.o.ś.ć
Jeżeli masz zamiar iść do pracy, to podaj normalnie papiery podbite, że obecnie posiadasz zatrudnienie, ale jeżeli nie masz zamiaru iść do pracy, to nie blokuj miejsca w przedszkolu.

Gość hhhghfggf
corka sie dostala do zlobka a ja odrazu wrocilam do pracy.od wrzesnia.