Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sun_ny

polskie jedzenie w londynie

Polecane posty

Mieszkam w Danii, wybieram sie do Londynu na pare dni w przyszlym miesiacu. Pierogi za mna chodza od dluzszego czasu. Jest jakas fajna knajpka w Londynie oferujace polskie jedzenie?

Gość khakkiiii
Zamiast zakladac nowy temat i zasmiecac nie lepiej zerknac chyba dwa tematy nizej czy za ciezko? Jest tu watek o restauracjach :o

Gość kupidlo wahadowe
Podobno The Knaypa ma dobre jedzenie, niedrogie i typowo polskie. Sama tam nie bylam, ale slyszalam duzo dobrych opinii.

Ja wybieram się może nawet jutro do Gessler at Daquise w Londynie South Kensington -polecali znajomi ,jak wypali to napiszę swoją recenzję :)

Gość Aparat007
@Senator - szkoda czasu i kasy. Zabralem tam kiedys klienta i wstyd jak nic. jedzenie bylejakie nic ciekawego, bez pomyslu. To jzu nie to co bylo kiedys a szkoda.

Aparat007 Raz pójdę, zobaczę, ocenie sam tak mam . A gdzie w/g ciebie jest w londynie serwowane dobre polskie jedzenie? , chętnie skorzystam z rady na następny raz? :)

Gość laleczka mamusina
Juz to pisalam na poprzednim topiku, restauracja Baltic ma dobre jedzenie, ale zalezy czego sie szuka, bo nie jest to typowo polskie jedzenie jak u mamy (wydaje mi sie, ze tu Knaypa bardziej pasuje), ale kuchnia polska z nowoczesnym twistem. bYlam tam pare razy i jedzenie zawsze mi smakowalo, pierogi tez maja, choc akurat pierogow tam nie jadlam.

Laleczka, dzieki :) Senator, jak sie wybierzesz to z checia poslucham opinii :)

Gość Aparat007
Slyszaem ze Baltic jest spoko. pewnie tez tam pojde jak juz nie bede mial gdzie. Ale generlnaie nic ciekawego nie widzialem z polskich oprocz starego Daquise (jeszcze przed bracmi G).