Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja.spe

CIĄŻA? BRAK OKRESU, 3 testy negatywne. POMOCY DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość maja.spe

Słuchajcie mam taki problem. Wspolzylismy z moim chłopakiem na wspólnym wyjeździe podczas moich POTENCJALNYCH dni płodnych z prezerwatywą, choć potem wzięliśmy wspólny prysznic itd. (pisze potencjalnych, ponieważ ostatnimi czasy miesiaczke miałam co 28 lub co 35 dni RÓWNO). Dzis 39 dzień cyklu, a miesiaczki brak. Zrobiłam już trzy testy ciazowe, wszystkie negatywne (jeden 6 dni po współżyciu, drugi 12, trzeci przedwczoraj), jednak objawów przedmiesiaczkowych (takic jak: comiesięczne napady głodu czy ból piersi) brak. Zawsze stosowalam tabletki antykoncepcyjne, więc byłam bez obaw, odstawilam je we wrześniu tamtego roku. Co mogę zrobić, żeby być spokojniejsza? Czy mimo tych negatywów, to moze być ciąża? Nie jestem jeszcze na to gotowa.

Gość mozeTakmozeNie21
moze twoje nerwy powoduja ze okres ci sie spoznia.wyluzuj troche.a jesli chcesz miec pewnosc ze nie jestes w ciazy na 100% zrob badania z krwi HCG beta

Gość katrinka33333
mi sie spoznia 2 dni ale staramy sie o dzidzusia z mezem. wczoraj zrobilam test wyszedl negatywny wiec sama nie wiem...