Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama karmiaca

dieta mamy karmiacej

Polecane posty

Gość mama karmiaca

mam pytanie do mam ktore karmiac piersia stosowaly diete.ja rozumiem ze wiekszosc z was od poczatku jadla wszystko ,ja jednak chcialabym zeby wypowiedzialy sie mamy ktore trzymaly diete.chodzi mi o to kiedy zaczelyscie wprowadzac rzeczy ktorych wczesniej nie jadlyscie...np. cebule,kapuste,fasolke ,czosnek itp.???czy moze przez caly okres karmienia nie jadlyscie tych rzeczy

Gość iojgtrgurhjgur
Dieta lekkostrawna przede wszystkim, rano owsiankana wodzie z jabłkiem cynamonem,duzo owoców warzyw, zero słodyczy . Na kolacje jogurt ch wiadomojaki przy niemowlaku ale zaraz wiosna to bedzie lepiej.Kapusta czosnek cebulka? tak ale w malych ilosciach ogólnie nie przesadzaj typu talerz bigosu lub dwa.

Gość MMM333
Też trzymałam dietę, żadnego nabiału, bo syn był bardzo wrażliwy, nic pikantnego, mocno kwaśnego ,smażonego, słodycze sporadynie. Ciężkie rzeczy typu kapusta, groch itp zaczęłam jeść jak syn miał wprowadzane do diety stałe pokarmy czyli po 6 miesiącu. Zaczynałam od małych porcji. Teraz leci 11 miesiąc jak karmię i jem wszystko.

Gość To wam wytłumaczę...
Od początku jadłam wszystko i patrzyłam na synka, wiedziałam, że powszechnie stosowny kurczak uczula porządnie małego, a wieprzowinka nie, ciężkostrawne odrzuciłam od razu, bo wiadomo, mleko uczuliło go gdy miał dopiero 3 miesiące, uważam, że trzeba samej sobie zapewnić dużo witamin i jeść co 3 godziny.